fbpx

Zubni implantati

20 godina iskustva s implantatima

Dugogodišnje liječničko iskustvo i najviši moralni i etički kriteriji temelji su našeg rada. Samo takvi zaslužuju povjerenje za brigu o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.

All on 4/6/8

Uz pomoć 4, 6 ili 8 implantata moguće je nadomjestiti zube cijele čeljusti i izbjeći nošenje zubnih proteza.

Ova metoda jednostavan je način postizanja visoke funkcionalnosti i estetike uz minimalno vrijeme oporavka. Najveća prednost ovog zahvata je što je moguće novi osmjeh dobiti u istom danu. Upravo zato sve više pacijenata odlučuje se za All on 4/6/8.

All on 4/6/8 nudi jednostavno rješenje i za ljude kojima se zbog nedostatka kosti zubi nisu mogli nadomjestiti pojedinačnim implantatima. Cijeli zubni luk moguće je nadomjestiti s nekoliko implantata i fiksnim mostom što čini ovaj zahvat najisplativijim, trajnim i vrlo estetskim rješenjem za bezubu čeljust.

Sam zahvat se radi u lokalnoj anesteziji ili u sedaciji i traje jedan dan. Nekoliko sati nakon zahvata izradi se privremeni most koji se fiksira na implantate te je moguće odmah normalno jesti. S privremenim mostom odmah se postiže i visoka estetika novog osmijeha.

Privremeni most se radi kako bi se omogućilo potpuno cijeljenje, rekonstruirali odnosi između čeljusti i postigla maksimalna estetika i funkcionalnost. Nakon 4-6 mjeseci radi se trajni protetski rad na implantatima i on može biti od različitih materijala i s različitom razinom estetske zahtjevnosti.

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više