fbpx
Naručite se

Parodontologija

Higijena i vrijeme su ključevi liječenja

Nakon karijesa, bolesti potpornih tkiva zuba (parodonta) su najčešći uzročnici gubitka zubi.

Naručite se

Godišnje preventivne kontrole

Najvažniji segment održavanja zdrave oralne šupljine su redoviti preventivni postupci koji uključuje kontrolne preglede, preventivna čišćenja i sanacije laganih stanja upale zubnog mesa.

Čak niti savršena higijena nije zamjena za redovita profesionalna čišćenja i kontrole koje je potrebno napraviti najmanje dva puta godišnje. Naravno, svaki pacijent je različito podložan upalama oko tkiva zuba tako će nekima preventivna čišćenja biti potrebna i češće.

Osobito je bitna redovita profesionalna njega kod postojanja implantata za čiji je dugotrajni uspjeh u usnoj šupljini potrebna najbolja moguća njega.

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija nudimo preventivne pakete koji su prilagođeni individualnim potreba pacijenata i koji obuhvaćaju temeljitu brigu o Vašim zubima i potpornim tkivima.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više