fbpx
Naručite se

Holistička stomatologija

Odgovornost

Naručite se

Holistička stomatologija

Zubi su sastavni dio tijela i općeg zdravlja i znamo da zubno zdravlje ima veliki utjecaj kod drugih procesa u tijelu.

U startu analiziramo cjelokupno zdravstveno stanje pacijenta, jer su zubi i desni odraz zdravlja. Umjesto materijala koji se tradicionalno koriste u stomatološkim zahvatima i restauracijama, poput dentalnog amalgama koji sadrži živu, koristimo biomaterijale koji su zdrava alternativa.

Naše usluge uključuju digitalnu tehnologiju snimanja sa smanjenom dozom zračenja, lasersku detekciju karijesa s Diagnodent uređajem, edukaciju svakog pacijenta o preventivnoj dentalnoj njezi itd. Liječenje mora biti u skladu s ravnotežom između mišića, čeljusnih zglobova i svih zubnih struktura.

Uz pomoć fondova EU razvili smo prirodne i zdrave zubne paste ZOOBZONE koje u svom sastavu nemaju štetnih sastojaka, a imaju povećani udjel zdravih aktivnih tvari. Na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu provedena su istraživanja njihove djelotvornosti. Rezultati su pokazali da smo uspjeli napraviti prirodne antibiotike koje s ponosom preporučujemo za sve životne dobi i za različite medicinske potrebe.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više