fbpx
Naručite se

Estetika i protetika

Poklonite si najljepši osmijeh

Ljubav prema ljepoti je ukus, a stvaranje ljepote je umjetnost koju svakodevno živimo.

Naručite se

Lasersko povećanje krune zuba

Estetika osmijeha ovisi u velikoj mjeri o odnosu zuba i zubnog mesa (desni), tj. o njihovoj međusobnoj harmoniji. U osmjehu treba prevladavati tzv. bijela estetika u odnosu na crvenu estetiku, tj. crveni rub desni trebao bi biti manje izražen, a zubi bi trebali dominirati.

Pretjerana vidljivost desni prilikom osmijeha, tzv. gummy smile narušava estetiku. Isto tako otečeno zubno meso, kao posljedica upale negativno utječe na ukupni dojam osmijeha. Vrlo je često slučaj da je zubno meso na neke zube (najčešće druge sjekutiće) spušteno pa ne postoji ujednačena linija desni.

Lasersko uklanjanje viška zubnog mesa ima prednost nad drugim metodama (klasično rezanje pomoću skalpela ili elektokauterizacija) jer ne djeluje štetno na okolna tkiva, djeluje vrlo selektivno, ne izaziva krvarenje kao klasično oblikovanje pomoću skalpela i daje predvidiv rezultat što nije slučaj sa spomenutim metodama. Zbog svega toga je i postoperativna bol znatno manja. Zahvat se radi uz lokalnu anesteziju, traje svega nekoliko minuta i potpuno je bezbolan.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više