fbpx
Naručite se

Estetika i protetika

Poklonite si najljepši osmijeh

01

Ljuskice se vrlo često povezuju s pojmom „Hollywoodski osmijeh“.

02

Dobar su izbor za sve koji su nezadovoljni oblikom, bojom i veličinom svojih zubi.

03

Mogu nadoknaditi manje okrhnuti i oštećeni zub, a može se ispraviti i položaj.

Ljubav prema ljepoti je ukus, a stvaranje ljepote je umjetnost koju svakodnevno živimo.

Naručite se

Ljuskice

Keramičke ljuskice za zube su vrlo popularno rješenje za novi lijepi izgled zuba.

Većina slavnih i poznatih kojima volimo zavidjeti na prekrasnom blistavo bijelom osmjehu imaju upravo keramičke ljuskice. Ljuskice se uglavnom izrađuju u zoni osmijeha i odličan su izbor za pacijente koji su nezadovoljni oblikom, bojom i veličinom svojih zubi. Ljuskicama se mogu nadoknaditi manje okrhnuti i oštećeni zubi, a može se ispraviti i nepravilan položaj. Razmaci između zuba također su jedan od čestih estetskih problema zbog kojih se pacijenti odlučuju na ljuskice.

Što su ljuskice?

Ljuskice su vrlo tanki, keramički listići koji se lijepe na prednju površinu zuba. Zub se za lijepljenje ljuskice mora pripremiti minimalno invazivnim brušenjem. Količina zuba koji se treba pobrusiti ovisi o tome što se sa ljuskicama želi postići. Ukoliko se zub „nadograđuje“ potrebno je manje brušenja nego kada se mijenja nagib zuba. Isto tako ako se mijenja boja zuba, veće promjene u boji zahtijevaju i više brušenja. Prije dobivanja završnog rada pacijentu se izrađuje privremeni rad. S privremenim radom može se i simulirati završni izgled samih ljuskica. U ovoj fazi pacijent može mijenjati izgled prema svojim željama. Kada je pacijent u potpunosti zadovoljan, izrađuju se trajne ljuske. Ukoliko se ne rade ljuskice na svim zubima, nerijetko se izbjeljuju zubi na koje se ne stavljaju ljuske kako oni bojom ne bi odudarali od keramičkih ljuskica.

Lumineers ljuskice

Lumineers ljuskice inovativne su ljuskice osmišljene u Americi upravo za pacijente sa američkim estetskim standardima, koji žele bijele zube ali uz očuvanje strukture prirodnog zuba.

Ove ljuskice dizajnirane su za mijenjanje boje ili oblika zuba ali se prilikom pripreme zubi ne bruse već samo djelomično nahrapavaju te se ljuske lijepe na prirodan zub. Lumineers ljuskice vrlo su tanke i potrebna je izuzetna preciznost izrade u laboratoriju ali i stručnost doktora dentalne medicine. Najbolje rezultate ove ljuskice imaju na zubima kojima treba promjena boje, otkrhnutim ili potrošenim zubima ili zubima nejednakog oblika. S obzirom da za Lumineers nije potrebna preparacija, nije potrebna ni anestezija niti nošenje privremenih nadomjestaka- postupak je gotov u samo dva posjeta.

Lumineers ljuskice radimo preko 10 godina, a Stomatološka poliklinika Apolonija prva je u Hrvatskoj uvela u svoju praksu Lumineerse jer je docent Lauc prvi hrvatski certificirani stomatolog za Lumineerse.

Više informacija o Lumineers ljuskicama može se vidjeti na službenoj stranici http://www.lumineers.com/ https://www.youtube.com/watch?v=YmH-StACefM

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više