fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Ortodoncija nisu samo ravni zubi

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Najviši standardi

Za konačni uspjeh potrebno je postaviti ciljeve koje želimo postići.

Svaki pacijent prolazi dijagnostičku proceduru propisanu od strane Hrvatskog društva ortodonata HLZ koja se sastoji od seta ortodontskih fotografija, otisaka gornjih i donjih zuba, funkcijske dijagnostike, kefalometrijske analize i utvrđivanja glavnih problema koje pacijent želi ispraviti.

Svi pacijenti u našoj poliklinici prolaze i intraoralno skeniranje s najsuvremenijim intraoralnim skenerom iTero Element 2 kako bi postigla najviša razina točnosti i preciznosti.

Zajedno s pacijentom utvrđuju se ciljevi i vrijeme potrebno da se ti ciljevi ostvare. Pacijent mora biti informiran o svim segmentima terapije.

Ortodontske terapije provode se prema najvišim međunarodnim standardima. Stomatološka poliklinika Apolonija jedina je uvrstila protokole Angle Society Europe (ASE) u svoju praksu. Radi se o najzahtjevnijim svjetskim protokolima za provođenje ortodontske terapije koja u Europi predstavlja naviše standarde ortodontske struke. S ponosom ističemo kako je docent Lauc jedini ortodont s ovih prostora službeno pozvan u članstvo ove renomirane udruge u koju se ulazi samo preko preporuka vodećih Europskih ortodonata.

Ortodontska terapija završava kada su postignuti svi ciljevi i kada je pacijent zadovoljan s rezultatima i sa svojim novim osmjehom. Zbog toga imamo jedinstveni sustav zajedničkog zaključivanja ortodontske terapije što nam omogućuje da baš svaki naš pacijent bude zadovoljan.

Nakon nošenja aparata provodi se retencija s kojom osiguravamo da će zubi ostati na svom mjestu. Kombinacija fiksne i mobilne retencije koju redovito provodimo daje nam sigurne i stabilne trajne rezultate.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više