fbpx

Ivana Toljan

Mr. sc. Ivana Toljan, dr.med.dent., spec. stomatol. protetike

Voditeljica specijalističke protetike i estetske stomatologije
Mr.sc. Ivana Toljan dr.med.dent.

Dr. Ivana Toljan pridružila se timu Stomatološke poliklinike Apolonija 2006. godine, samo dvije godine nakon što je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s najvišim ocjenama. Vrlo brzo završava specijalizaciju iz stomatološke protetike, ali i postaje magistar i doktorand znanosti. Poslijediplomski znanstveni studij završava 2011. godine obranivši magistarski rad na temu „Učinkovitost različitih sustava za ispiranje korijenskih kanala“. Trenutno je u izradi doktorske disertacije iz područja napredne endodoncije. U svakodnevnu praksu brzo uvodi najsuvremenije tehnološke postupke.

Od završetka studija redovito usavršava svoje znanje u svim granama stomatologije na kongresima i seminarima u zemlji i svijetu. Uz besprijekorne estetske i funkcionalne protetske radove, složene estetske rehabilitacije kao i estetske zahvate lica, izvrsne rezultate postiže i u području dentalne implantologije kao i terapije korijenskih kanala. Autorica je više stručnih radova, kao i znanstvenih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

U svom dugogodišnjem iskustvu pokazala je veliku odgovornost, preciznost i pedantnost, što je rezultiralo velikim brojem zadovoljnih pacijenata s najzahtjevnijim stomatološkim radovima.

Područje rada: restaurativna i estetska stomatologija, ljuskice, fiksna i mobilna protetika, liječenje korijenskih kanala zuba (endodoncija), izbjeljivanje zuba, estetska rejuvenilacija lica, dentalna implantologija i 3D dijagnostika.