Popust od 20% na sve ortodontske terapije

Dani otvorenih vrata ortodoncije: 16. i 17.10. u Stomatološkoj poliklinici Apolonija ostvarite 20% na sve zubne aparatiće!

Što je sve uključeno u popust?

Na akcijskom popustu od 20% su svi zubni aparatići i ortodontske terapije, od običnih fiksnih i estetskih aparata do Invisaligna, nevidljivog zubnog aparatića! Uz to, niz usluga i pregleda ovom prilikom za Vas su besplatni!

Besplatan 3D sken i prikaz Vašeg budućeg osmijeha

Pomoću posebnog intraoralnog skenera iTero izradit ćemo detaljan snimak Vaših zubi. Na temelju tog prikaza možemo odmah na licu mjesta prikazati simulaciju Vašeg budućeg osmijeha. Možete odmah vidjeti kako bi Vaš osmijeh izgledao nakon ortodontske terapije!

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb, centar: iTero skener u ordinaciji Apolonije.
iTero skener u ordinaciji Apolonije.

Besplatan specijalistički pregled

Stomatološka poliklinika Apolonija specijalizirana je za ortodonciju. Ravnatelj naše poliklinike je izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, specijalist ortodoncije međunarodnog ugleda. Zahvaljujući našem ortodontskom protokolu možemo Vam ponuditi među najboljim ortodontskim pregledima u Hrvatskoj.

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb, centar: dr. Tomislav Lauc
izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, dr.med.dent., specijalist ortodoncije

Besplatni nužni popravci do 700 HRK vrijednosti

Kako biste mogli započeti ortodontsku terapiju ponekad je potrebno izvršiti manje popravke ili pripremne terapije. Kako biste se lakše odlučili na ortodontsku terapiju na Dane otvorenih vrata 16. i 17.10. poklanjamo Vam voucher od 700 HRK za sve pripremne radove.

Besplatno čišćenje zubnog kamenca prije i tijekom terapije

Prije početka terapije poželjno je očistiti nakupine zubnog kamenca, a isto valja činiti i prilikom svakog kontrolnog pregleda. Ukoliko iskoristite ovu priliku za Dane otvorenih vrata 16. i 17.10. čišćenje zubnog kamenca prije i tijekom terapije bit će za Vas besplatno!

Kako ostvariti popust od 20% na ortodontsku terapiju?

Kako biste ostvarili popust od 20% na željenu ortodontsku terapiju dovoljno je da rezervirate svoj termin za besplatan specijalistički pregled na dane 16. i 17.10.2020.


Iskoristite priliku za 20% popusta na sve zubne aparate!

Ostvarite gratis niz stomatoloških usluga te iskoristite voucher od 700 HRK kako biste što prije započeli terapiju!

Rezervirajte svoj termin što prije ili nam se javite za više informacija!


Invisalign na popustu

Ostvarite popust od 20% na nevidljivi zubni aparatić, Invisalign, uz ostale pogodnosti. Invisalign je potpuno proziran i gotovo nevidljiv čak i iz neposredne blizine. Zahvaljujući tome mnoge pacijentice i pacijenti više ne osjećaju nelagodu zbog nošenja aparata. Želite li doznati više o Invisalignu posjetite našu web-stranicu “Što je Invisalign i je li za Vas?”.

Fiksni aparati na popustu

Najkvalitetnije rezultate i najpreciznije pomake postižemo korištenjem fiksnog zubnog aparatića. Današnji metalni zubni aparati imaju manje upadljive bravice i odlično su rješenje za sve ortodontske anomalije. Više o fiksnim zubnim aparatima doznajte na našoj web-stranici: “Fiksni zubni aparatići“.

Estetski aparatići na popustu

Estetski fiksni aparatići izrađeni su od materijala koji izgledom podsjećaju na prirodnu boju zubi. Stoga su manje upadljivi od metalnih zubnih aparata, a jednako učinkoviti! Posjetite našu web-stranicu “Estetski zubni aparatići” i doznajte više!

Nakon završene terapije -25% na izbjeljivanje i hijaluronske filere!

Nakon uspješno odrađene ortodontske terapije svim pacijentima nudimo 25% popusta na izbjeljivanje i hijaluronske filere! To je još jedan razlog više da se odlučite iskoristiti Dane otvorenih vrata ortodoncije i popust na zubne aparate.


Iskoristite priliku za 20% popusta na sve zubne aparate!

Ostvarite gratis niz stomatoloških usluga te iskoristite voucher od 700 HRK kako biste što prije započeli terapiju!

Rezervirajte svoj termin što prije ili nam se javite za više informacija!


Prijavite se na newsletter

Obavijestit ćemo Vas lakše o pogodnostima, novostima i posebnim popustima.