fbpx

Popust od 20% na sve ortodontske terapije

Dani otvorenih vrata ortodoncije
u Stomatološkoj poliklinici Apolonija

Samo 13., 14. i 15.5.2021.
20% popusta bez obzira na oblik plaćanja!

Iskoristite priliku za 20% popusta
na sve zubne aparatiće i retenciju!

Ostvarite gratis niz stomatoloških usluga kako biste što prije započeli terapiju!

Broj termina je ograničen. Javite nam se za više informacija!

Kako ostvariti sve ove pogodnosti?

Kako biste ostvarili 20% na željenu ortodontsku terapiju i retenciju dovoljno je da unaprijed rezervirate svoj termin za besplatan specijalistički pregled 13., 14. ili 15.5.2021.

Budući da Dani otvorenih vrata ortodoncije traju samo tri dana broj termina je ograničen. Rezervirajte svoj termin na vrijeme!

Što je sve na popustu?

Na akcijskom popustu od 20% su svi zubni aparatići i ortodontske terapije, od običnih fiksnih i estetskih aparata do Invisaligna, nevidljivog zubnog aparatića. Na popustu je i retencija, nužni popravci zubi i RTG snimke.   Popust se odnosi na sve vrste plaćanja! Uz to, 3D sken i prikaz novog osmijeha ovom prilikom potpuno su besplatni.

Fiksni zubni aparatići na popustu

Najkvalitetnije rezultate i najpreciznije pomake postižemo korištenjem fiksnog zubnog aparata. Današnji metalni zubni aparatići imaju manje upadljive bravice i odlično su rješenje za sve ortodontske anomalije. Više o fiksnim zubnim aparatima doznajte na našoj web-stranici Fiksni zubni aparatići.

Raspitajte se za cijenu ili koliko koštaju fiksni zubni aparatići na popustu!

Estetski zubni aparatići na popustu

Estetski fiksni zubni aparati izrađeni su od materijala koji izgledom podsjećaju na prirodnu boju zubi. Stoga su manje upadljivi od metalnih zubnih aparata, a jednako učinkoviti! Posjetite našu web-stranicu Estetski zubni aparatići i doznajte više o estetskim aparatima!

Raspitajte se za cijenu estetskih zubnih aparatića na popustu!

Iskoristite priliku za 20% popusta
na sve zubne aparatiće i retenciju!

Broj termina je ograničen!

Javite nam se za više informacija.

Invisalign na popustu

Invisalign je potpuno proziran i gotovo nevidljiv čak i iz neposredne blizine. Zahvaljujući tome mnoge pacijentice i pacijenti više ne osjećaju nelagodu zbog nošenja zubnog aparatića. Želite li doznati više o Invisalignu posjetite našu web-stranicu Što je Invisalign i je li za Vas?

Doznajte cijenu Invisalign alignera na popustu!

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb, centar: prozirna Invisalign folija.
Prozirni aligner Invisalign

Retencija ili kako da zubi ostanu ravni i nakon skidanja aparatića

Nakon uspješne ortodontske terapije potrebno je neko vrijeme nositi posebnu vrstu aparatića. Te aparate nazivamo „retaineri“. Njihova je uloga održati zube ravnima sve dok se ne priviknu na svoj novi položaj. Nakon toga retainer se više ne mora nositi. Tijekom Dana otvorenih vrata nudimo 20% popusta na sve vrste retencije. Više o retenciji doznajte na našoj web-stranici Retencija – kako očuvati rezultate ortodoncije.

Iskoristite priliku za 20% popusta na Invisalign!

Broj termina je ograničen!

Javite nam se za više informacija.

20% popusta na popravke

Kako biste mogli započeti ortodontsku terapiju ponekad je nužno izvršiti manje popravke ili pripremne terapije. Kako biste se lakše odlučili na ortodontsku terapiju na Dane otvorenih vrata 13., 14. i 15.5. dajemo 20% popusta na sve nužne pripremne radove!

20% popusta na RTG snimke

Kako bismo odredili najbolji tijek Vaše ortodontske terapije potrebne su nam različite RTG snimke. One su često nužne i radi sanacija prije nošenja zubnog aparata. Iskoristite li našu akcijsku ponudu dajemo Vam 20% popusta sve RTG snimke potrebne za Vašu ortodontsku terapiju!

Besplatno čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje

Prije početka terapije poželjno je očistiti nakupine zubnog kamenca, a isto valja činiti i prilikom svakog kontrolnog pregleda. Ukoliko iskoristite ovu akciju čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, prije i tijekom ortodontske terapije, bit će za Vas besplatno!

Besplatan 3D prikaz Vašeg budućeg osmijeha

Pomoću posebnog intraoralnog skenera, iTero, izradit ćemo detaljan snimak Vaših zubi. Na temelju tog snimka  možemo načiniti prikaz rezultata ortodontske terapije. Drugim riječima, možete odmah vidjeti kako će izgledati Vaš budući osmijeh!

Tko će voditi Vašu terapiju?

Stomatološka poliklinika Apolonija specijalizirana je za ortodonciju. Vašu ortodontsku terapiju vodit će specijalisti ortodoncije pod vodstvom izv.prof.dr.sc. Tomislava Lauca, ortodonta međunarodnog ugleda i ravnatelja naše poliklinike. Zahvaljujući našem ortodontskom protokolu ponudit ćemo Vam gratis jedan od najboljih ortodontskih specijalističkih pregleda u Hrvatskoj!

stomatolog-apolonija-zagreb-centar-izv-prof-dr-sc-Tomislav-Lauc-ravnatelj-apolonije-portret
izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, dr.med.dent., specijalist ortodoncije

Iskoristite priliku za 20% popusta
na sve zubne aparatiće i retenciju!

Broj termina je ograničen!

Javite nam se za više informacija.

Prijavite se na newsletter

Obavijestit ćemo Vas lakše o pogodnostima, novostima i posebnim popustima.