fbpx
Naručite se

Prava pacijenta

Odgovornost

Naručite se

Prava pacijenata

Najznačajnija prava pacijenata su pravo na informiranost, pravo na sudjelovanje u odlučivanju, pravo na odbijanje zahvata, pravo na zaštitu osobnih i medicinskih podataka.

Pacijent mora biti na prikladan način obaviješten o dijagnostičkim postupcima, pretragama, rizicima, opasnostima, mogućnostima komplikacija kako bi u suradnji s liječnikom mogao donijeti ispravne odluke. Takvo informiranje provodi se usmeni, razgovorom te pisanim načinom u obliku Informiranog pristanka koji je i zakonska obaveza. Sve što je liječnik saznao obavljajući svoj posao smatra se liječničkom tajnom i liječnik ju je obavezan čuvati i nakon pacijentove smrti.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više