fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Ortodoncija nisu samo ravni zubi

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Retencija

Nakon skidanja fiksnog aparata postoji mogućnost ponovnog pomicanja zubi, čime se narušava rezultat postignut terapijom.

Kako se to ne bi dogodilo, nakon nošenja fiksnog aparata provodi se retencija s kojom osiguravamo da će zubi ostati na svom mjestu. Budući da se kost oko zuba pregrađuje potrebno je zube držati na mjestu još neko vrijeme nakon skidanja aparata. Kombinacija fiksne i mobilne retencije koju redovito provodimo daje nam sigurne i stabilne trajne rezultate.

Prozirne mobilne retencije (naprave koje izrađujemo od posebnih folija) pacijenti nose još 18 mjeseci nakon skidanja fiksne naprave. Pacijentima uglavnom postavljamo i tzv. fiksnu retenciju, koja se lijepi s unutarnje strane zubi, nije vidljiva, ne smeta pri jelu i govoru, a jamči stabilnost rezultata postignutog fiksnom napravom.

U našem retencijskom programu koji slijedi nakon svake provedene ortodontske terapije uključene su kontrole kroz 18 mjeseci nakon skidanja aparata, mobilni i fiksni retaineri, ali i garancija ukoliko se pacijent pridržava protokola da će sve biti pravilno i nakon godine dana. Taj period se smatra da je postignuta stabilnost rezultata.

Tijekom života moguća su pomicanja zuba i nakon više godina. Zbog toga, našim pacijentima nakon provedene ortodontske terapije omogućujemo i naknadno ispravljanje zuba nakon više godina po posebno povoljnim uvjetima kako bi nam rezultati bili trajni, a naši pacijenti imali trajno lijepe osmjehe.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više