fbpx
Naručite se

Laseri

Tehnologije

Naručite se

Laseri

Laseri imaju precizan i minimalno invazivan učinak te djeluju biostimulirajuće na tkivo.

Lasere koristimo u kirurgiji kao zamjenu za skalpel, u terapiji bolesti sluznice, u ranoj dijagnostici karijesa. Posebno su se pokazali uspješni u produljivanju zubne krune i omogućili potpuno bezbolan zahvat uz izvanredne estetske rezultate. Pomoću lasera formiramo izvanredne linije osmjeha i skladan odnos između zuba i zubnog mesa kao jedan od najznačajnijih faktora estetike osmjeha.

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija laseri se koriste kod različitih zahvata. Našim malim pacijentima laseri omogućuju bezbolno cijeljenje rana i izbjegavanje neugode. Nema krvarenja, tkivo cijeli brže, zahvati su nježniji i poštuju se biološka pravila. Laseri u tretmanima mekih tkiva nezamjenjiva su prednost, a u postupcima liječenja zuba omogućuju sterilne uvijete za sigurnu regeneraciju tkiva.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više