fbpx
Naručite se

Socijalna odgovornost

Odgovornost

Naručite se

Socijalna odgovornost

Socijalna odgovornost je odgovornost prema siromašnima, slabima i bespomoćnima.

Pozivamo i Vas da se uključite u program podrške socijalno ugroženih pojedinaca i udruga koje podupiremo – SOS dječje selo Hrvatska, Dom za djecu Nazorova, UNICEF, Umjetnici koji slikaju ustima i nogama, KORAK U ŽIVOT, sudjelovanje u kupovini aparata za Zavod za bolesti uha, grla, nosa KBC Sveti Duh Zagreb, sudjelovanje u opremanju operacione sale za djecu s posebnim potrebama KBC Osijek, DEBRA – Zajedno za djecu leptire.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više