fbpx
Search
Close this search box.

Tehnologija i oprema

Napredovanje znanosti događa se vrlo brzo, ali njezin realni napredak vidi se kada dođe do primjene u kliničkoj praksi i u njezinom utjecaju na poboljšanje Vaše svakodnevice. Današnji visoki estetski kriteriji za postizanje savršenog osmijeha zahtijevaju brz razvoj tehnologije i materijala koje Vam omogućavamo u poliklinici Apolonija.

slika-3D-CBCT-snimke

3D dijagnostika

Prvi smo uHrvatskoj u svoju praksu uveli 3D CBCT dijagnostiku. Skupa sa tvrtkom Zubni rendgen dr. Lauc, postali smo vodeći radiološki dijagnostički centar. Više o 3D CBCT dijagnostici pročitajte ovdje.

Saznaj više »
stomatolog-apolonija-zagreb-centar-3d-ilustracija-stomatološkog-lasera

Laseri u stomatologiji

Laseri imaju precizan i minimalno invazivan učinak. Koristimo ih u kirurgiji kao zamjenu za skalpel, u terapiji bolesti sluznice i u ranoj dijagnostici karijesa. Sve o tome i koristima lasera za Vas, pročitajte ovdje.

Saznaj više »
molekule-i-cestice-nanotehnologije

Što je nanotehnologija?

Nanotehnologija je znanost koja istražuje i razvija uređaje i materijale na molekularnoj ili atomskoj razini. Sve je prisutnija u medicini uključujući i stomatologiju, a kako nam pomaže pročitajte tu.

Saznaj više »
Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb, centar: lijep ženski osmijeh.

Digital smile design i 3D simulacija osmijeha

Dizajn osmijeha je širok pojam koji u sebi skriva puno novih mogućnosti ali i tradicionalnih temeljnih principa. Jedan od tih principa je sudjelovanje pacijenta u stvaranju svog savršenog osmijeha. Iako struka uvijek poštuje određena pravila i estetske standarde, najvažniji faktor u kreiranju osmjeha ipak mora biti sam pacijent.

Saznaj više »