fbpx

Uljepšajte osmijeh

Zašto posjetiti stomatologa prije godišnjeg odmora?

Stiglo je vrijeme za dugo očekivani ljetni godišnji odmor. Ako ste već spremili svoje putne torbe, opskrbili se kremama za sunčanje, kupaćim kostimima, platnenim šeširom, sunčanim naočalama i svim ostalim rekvizitima za plažu, vjerojatno ste zaboravili na nešto mrvicu važnije – a to je pregled kod stomatologa.

Pročitaj više »

Analiza osmijeha

Usta su dominantno obilježje lica i uz oči prva točka kontakta u komunikaciji s ljudima. Kozmetička stomatologija može uljepšati Vaš osmijeh, pri čemu ćete izgledati i osjećati se bolje.

Pročitaj više »

Fileri i pomlađivanje lica

Hijaluronska kiselina se često naziva i molekula mladosti, a jedna je od glavnih građevnih jedinica ljudske kože i općenito vezivnog tkiva. Ima sposobnost zadržavanja vode i čini kožu mlađom i ljepšom.

Pročitaj više »

Dental Smile

Dental Smile Design obuhvaća metode Digital Smile Design i Dental Shape and Colour Design principe i sastavni su dijelovi planiranja prije izrade estetskih ljuskica, krunica ili ortodontske terapije.

Pročitaj više »
dentalni makeover

Dentalni makeover

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija dizajn osmijeha radimo prije početka protetskih radova (npr. krunice, ljuskice), estetskih korekcija desni ili ortodontske terapije.

Pročitaj više »

Od krunice do potpunog makeovera

Dizajn osmijeha je širok pojam koji u sebi skriva puno noviteta, ali i neke stare principe. Uz brojne nove trendove teško je procijeniti što je stvarno nešto novo, a što je samo novo pakiranje za stari proizvod.

Pročitaj više »