Naručite se

Elvir Šaškin, voditelj IT službe

Završio eletrotehničku i poslovnu školu u Zagrebu. Do sada ima preko 15 godina iskustva u informatičkom sektoru.

Od 2001.g. neizostavni je dio Stomatološke poliklinike Apolonija i kroz sve ove godine koordinira i upravlja njezinim tehnološkim razvojem na koji smo iznimno ponosni. Od onda do danas Stomatološka poliklinika Apolonija uporno prati i u svoj sustav uvodi sve najbolje tehnološke inovacije pazeći pri tome da, kao i u medicini, one budu dokazano učinkovite.

Uvijek vedar i nasmijan iznimna je pomoć oko zahtjevne tehnološke i informatičke podrške te implementacije najnovijih tehnologija koje primjenjujemo.

Njegovo područje rada su: informatički poslovi, implementacija i razvoj novih tehnologija u dentalnoj medicini, integracija visoke tehnologije i dentalnih i medicinskih procedura, nabava i razvoj najsofisticiranijih tehnoloških hardvera i softvera.

Usluge za naše pacijente

Naručite se

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Uz 5% popusta na gotovinsko plaćanje izaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se