fbpx
Search
Close this search box.

ISO standard u stomatologiji

ISO je kratica za “International organization for standardization” ili Međunarodna organizacija za standardizaciju.

Predstavlja nevladino tijelo zaslužno za utvrđivanje standarda. ISO međunarodni standardi vrijede svugdje u svijetu.

Za područje stomatologije ne postoji posebna standardizacija. Samo najozbiljnije stomatološke ustanove prihvatile su ISO protokole i uvrstile ih u svoje poslovanje.

ISO standardi u poliklinici Apolonija

ISO 9001

Stomatološka poliklinika Apolonija već mnogo godina nositelj je ISO 9001 standarda za sve svoje procese i procedure koje se odnose na sve pacijente.

Ovaj standard garantira kvalitetu koja se odnosi na sposobnost da dosljedno pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju naše pacijente, te da na sve što radimo primjenjujemo zakone i regulatorne zahtjeve.

ISO 9001 u Apoloniji odnosi se i na sustavnu želju da povećamo zadovoljstvo svojih pacijenata kroz što učinkovitiju primjenu sustava. Svakodnevno se trudimo poboljšati svoj način rada i uskladiti se s najnovijim potrebama tržišta.

ISO 14001

Isto tako Apolonija posjeduje ISO 14001 standard koji sadržava odrednice o brizi o okolišu. Želimo pokazati kako nam je jako važan naš odnos prema očuvanju okoliša i društvenoj odgovornosti.

Ovaj standard kod nas uključuje:

  • Izbjegavanje i sigurno rukovanje opasnim ili potencijalno zagađujućim materijalima.
  • Smanjenje nastalog otpada.
  • Poboljšanje energetske učinkovitosti i uštede troškova.
  • Očuvanje prirodnih resursa, uključujući vodu, zemlju i dragocjene minerale.

Naša dužnost je uvijek uzimati u obzir zdravlje pacijenta i uvijek potpuno informirati pacijenta o svim mogućnostima njegovog liječenja.

Sve procedure i protokole u dijagnostici jasno definiramo i uvijek stojimo iza visoke razine zaštite podataka i privatnosti pacijenta.

Stomatološka poliklinika Apolonija spaja tradiciju dugu 50 godina s najsuvremenijim protokolima liječenja i vrhunskom tehnologijom.

Pristupamo individualno svakom svom pacijentu.

Obratite nam se s povjerenjem.