fbpx
Search
Close this search box.

Holistička stomatologija

Holistički znači “cjelovit” pristup zdravlju. Odnosi se na promatranje različitih dijelova ljudskog organizma kao cjeline prilikom liječenja, jer su međusobno povezani.

Kada se pojavi određen poremećaj u jednom dijelu tijela on može utjecati na rad drugih dijelova organizma.

Zubi su sastavni dio tijela i općeg zdravlja i znamo da zubno zdravlje ima veliki utjecaj kod drugih procesa u tijelu.

Holistička stomatologija u Apoloniji

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija na samom početku analiziramo cjelokupno zdravstveno stanje pacijenta jer su zubi i desni odraz zdravlja.

Umjesto materijala koji se tradicionalno koriste u stomatološkim zahvatima i restauracijama, poput dentalnog amalgama koji sadrži živu, koristimo biomaterijale koji su zdrava alternativa.

Najmodernije i najsigurnije snimanje

Možemo se pohvaliti najmodernijom tehnologijom koja se danas koristi u stomatologiji. Korištenje novih uređaja omogućuje lakše i bezbolnije detektiranje uzroka bolesti i utvrđivanja zdravstvenog stanja pacijenata.

Naše usluge uključuju digitalnu tehnologiju snimanja sa smanjenom dozom zračenja te edukaciju svakog pacijenta o preventivnoj dentalnoj njezi.

Liječenje mora biti u skladu s ravnotežom mišića, čeljusnih zglobova i svih zubnih struktura.

Zdrava zubna pasta

Uz pomoć fondova EU razvili smo prirodne i zdrave zubne paste ZOOBZONE koje u svom sastavu nemaju štetnih sastojaka, a imaju povećani udjel zdravih aktivnih tvari.

Na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu (PBF) Sveučilišta u Zagrebu provedena su istraživanja njihove djelotvornosti.

Rezultati su pokazali da smo uspjeli napraviti izvrsne prirodne antibiotike koje s ponosom preporučujemo za sve životne dobi i za različite medicinske potrebe.

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb centar: zubne paste Zoobzone.
Zubne paste Zoobzone.

Stomatološka poliklinika Apolonija spaja tradiciju dugu 50 godina s najsuvremenijim protokolima liječenja i vrhunskom tehnologijom.

Individualno pristupamo svakom našem pacijentu.

Obratite nam se s povjerenjem.