fbpx

Holistička stomatologija

Holistički znači “cjelovit” pristup zdravlju. Odnosi se na promatranje različitih dijelova ljudskog organizma kao cjeline prilikom liječenja, jer su međusobno povezani.

Kada se pojavi određen poremećaj u jednom dijelu tijela on može utjecati na rad drugih dijelova organizma.

Zubi su sastavni dio tijela i općeg zdravlja i znamo da zubno zdravlje ima veliki utjecaj kod drugih procesa u tijelu.

Holistička stomatologija u Apoloniji

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija na samom početku analiziramo cjelokupno zdravstveno stanje pacijenta jer su zubi i desni odraz zdravlja.

Umjesto materijala koji se tradicionalno koriste u stomatološkim zahvatima i restauracijama, poput dentalnog amalgama koji sadrži živu, koristimo biomaterijale koji su zdrava alternativa.

Najmodernije i najsigurnije snimanje

Možemo se pohvaliti najmodernijom tehnologijom koja se danas koristi u stomatologiji. Korištenje novih uređaja omogućuje lakše i bezbolnije detektiranje uzroka bolesti i utvrđivanja zdravstvenog stanja pacijenata.

Naše usluge uključuju digitalnu tehnologiju snimanja sa smanjenom dozom zračenja te edukaciju svakog pacijenta o preventivnoj dentalnoj njezi.

Liječenje mora biti u skladu s ravnotežom mišića, čeljusnih zglobova i svih zubnih struktura.

Zdrava zubna pasta

Uz pomoć fondova EU razvili smo prirodne i zdrave zubne paste ZOOBZONE koje u svom sastavu nemaju štetnih sastojaka, a imaju povećani udjel zdravih aktivnih tvari.

Na prehrambeno-biotehnološkom fakultetu (PBF) Sveučilišta u Zagrebu provedena su istraživanja njihove djelotvornosti.

Rezultati su pokazali da smo uspjeli napraviti izvrsne prirodne antibiotike koje s ponosom preporučujemo za sve životne dobi i za različite medicinske potrebe.

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb centar: zubne paste Zoobzone.
Zubne paste Zoobzone.

Stomatološka poliklinika Apolonija spaja tradiciju dugu 50 godina s najsuvremenijim protokolima liječenja i vrhunskom tehnologijom.

Individualno pristupamo svakom našem pacijentu.

Obratite nam se s povjerenjem.