fbpx
Search
Close this search box.

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Život ispunjen osmijehom

50 godina s Vama u centru Zagreba

Osigurajte Vaš termin za pregled i stručno mišljenje kod izv.prof.dr.sc. Tomislava Lauca tijekom Vašeg sljedećeg boravka u Hrvatskoj.

Za rezervaciju pregleda ili informacije kontaktirajte nas:

izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, dr.med.dent.

Izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se i u područjima zubne implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, ortodoncije, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ i gostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva – Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award.

Dugoročan i postojan rezultat nakon zahvata, jamstvo je Poliklinike Apolonija.

Budite bezbrižni nakon zahvata jer stručan plan terapije, vrhunski materijali i suradnja s najboljim dentalnim laboratorijima omogućuju našim pacijentima izvrstan rad i dugoročan rezultat po prihvatljivim cijenama. 

U poliklinici Apolonija pronađite sve što trebate na jednom mjestu

Fiksni zubni aparatići sastoje se od bravica, od ortodontskih lukova (čelična žica) koji spajaju bravice u jedan sustav te od dodatnih elemenata poput gumica, opruga, mini-implantata, i slično.

Ortodont prilikom svakog kontrolnog posjeta procjenjuje pomake koji su se dogodili i planira buduće pomake svakog pojedinačnog zuba.

Fiksni aparatići omogućavaju kontrolirane i najfinije pomake zuba pa se smatraju glavnim terapijskom sredstvom u ortodonciji.

Prebacivanje sadržaja

Trajanje fiksne ortodontske terapije ovisi o kompleksnosti i izraženosti ortodontske anomalije. Većina terapija traje između godine i pol do dvije.

Siguran odabir. Profesionalan pristup. Dugoročan rezultat.

Siguran odabir specijalista ortodoncije za profesionalnu ortodontsku terapiju bez rizika za oralno zdravlje.

Stručni tim vođen izv. prof. dr. sc. Tomislavom Laucom, specijalistom ortodoncije, osigurat će Vam profesionalan pristup terapiji te vrhunski estetski dugoročan rezultat. 

U poliklinici Apolonija brinemo o svakom detalju unutar Vaše ortodontske terapije, a svaki pomak zuba isplaniran je i napravljen s preciznošću i siguran je za vaše cijelokupno oralno zdravlje

Prebacivanje sadržaja

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Varšavska 10, Zagreb

Radno vrijeme:

pon    7:30 – 20:30

uto     7:30 – 20:30

sri      7:30 – 20:30

čet      7:30 – 20:30

pet     7:30 – 20:30

sub    7:30 – 14:00

 

Zatražite više informacija ili rezervaciju termina: