fbpx
Search
Close this search box.

Antonia Tarle

Antonia Tarle, dr. med. dent.

Voditeljica protetike i oralne kirurgije
Antonia Tarle, dr.med.dent.

Dr. Antonia Tarle diplomirala je na Stomatološkom fakultetu 2016. godine, a godinu dana kasnije, nakon odrađenog staža i položenog državnog ispita, zapošljava se u Stomatološkoj poliklinici Apolonija. Trenutno pohađa poslijediplomski studij iz područja oralne kirurgije i priprema doktorat znanosti te specijalistički staž.

Tijekom rada u poliklinici pokazala je veliki talent i kvalitetu u radu iz područja oralne kirurgije, implantologije i bioregenerativne parodontologije te protetike pa svoju edukaciju nastavlja u tom smjeru, diljem zemlje i u inozemstvu. Redovito i s velikom lakoćom primjenjuje nove tehnologije u radu te je jedan od nositelja tehnološkog napretka i primjene najsuvremenijih stomatološko-medicinskih protokola. Najbliži je suradnik profesoru Laucu u planiranju i izvedbi najsloženijih oralno-kirurških i implantološko-protetskih zahvata. S posebnom pažnjom i uspješnošću pristupa svim pripremnim postupcima za specijalističku stomatološku terapiju.

Važan je i omiljeni član našeg tima zbog velike odgovornosti, marljivosti i predanosti radu kao i zbog vrlo izraženog timskog rada i kolegijalne suradnje. Njezina pedantnost, nježnost u radu i empatija prema pacijentima neizostavan su dio svakog našeg oralno kirurškog zahvata.

Područje rada: protetika, restaurativna stomatologija, endodoncija, oralna kirurgija, dentalna implantologija, bioregenerativna parodontologija, 3D dijagnostika, digitalna stomatologija.