fbpx

Ivana Rupić

Dr.sc. Ivana Rupić, dr. med. dent., spec. ortodoncije

Voditeljica dječje ortodoncije i 3D dijagnostike
Dr.sc. Ivana Rupić, dr.med.dent.

Zahvaljujući stručnoj izvrsnosti i marljivosti, dr. Ivana Rupić je na studiju nagrađena Rektorovom nagradom. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti.

Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Specijalist je ortodoncije te se i dalje educira na tom polju prateći novitete te primijenjujući najnovija tehnološka dostignuća iz područja ortodoncije. Svoje znanje usavršila je edukacijama u Beču (Austrija), Varšavi (Poljska), Sarajevu (BiH), Tucsonu (USA). Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

Svojom toplinom i pristupačnošću, ali i nježnim i pedantnim radom pridobila je velik broj zadovoljnih pacijenata. Veliku pažnju posvećuje radu s djecom te vrlo brzo stječe njihovo povjerenje. Zbog svoje velike organiziranosti, odgovornosti, marljivosti i predanosti poslu, velika je snaga u dijagnostici, planiranju i provođenju ortodontskih terapija.

Područje rada: radiološka dijagnostika, ortodoncija za djecu i odrasle, dječja i preventivna stomatologija, upotreba lasera u stomatologiji, kefalometrijska i 3D dijagnostika, digitalna stomatologija.