Ortodoncija: naši rezultati

Stomatološka poliklinika Apolonija specijalizirana je za ortodonciju. Rezultati koje postižemo najbolje govore o našoj uspješnosti u liječenju raznih nepravilnosti zagriza kod svih uzrasta.

 • Kod ove 33-godišnje pacijentice uzak gornji zubni luk, križni zagriz s desne strane te izražena nepravilnost položaja zuba ispravljeni su fiksnom ortodontskom terapijom.

  Slide Item 1
 • Dubok zagriz i obrnut prijeklop središnjeg sjekutića uspješno su izliječeni kod ove djevojčice.

  Slide Item 1
 • Izražen nagib središnjih sjekutića i male dvojke liječeni su fiksnom ortodontskom terapijom i remodelacijom dvojki kompozitnim materijalom. Osmijeh ovog pacijenta sada je veoma atraktivan i lijep.

  Slide Item 1
 • Jaka zbijenost i izrazito nepravilan položaj zuba kod ove pacijentice liječeni su fiksnom ortodontskom terapijom uz vađenje jednog zuba u svakom kvadrantu kako bi se dobio prostor za pravilan smještaj preostalih zubi.

  Slide Item 1
 • Prostor za smještanje gornjeg desnog očnjaka, križni zagriz s lijeve strane te disbalans između gornje i donje središnje linije liječeni su kod ove djevojčice Headger fiksnom ortodontskom terapijom.

  Slide Item 1
 • Nedostatak prostora za nicanje svih trajnih zubi, križni zagriz s lijeve strane i pravovremeno usmjeravanje i stimulacija rasta gornje i donje čeljusti izbjegli su vađenje zubi i doveli do prelijepog osmijeha ovog dječaka.

  Slide Item 1
 • Nepravilan položaj zubi, rotacije zubi i nepravilan zagriz liječen je fiksnom ortodontskom terapijom s kojom je ekspandirana gornja i donja čeljust i izbjegnuto vađenje zubi.

  Slide Item 1
 • Izražen rast gornje čeljusti s kašnjenjem rasta donje čeljusti, rezultirali su neskladom u profilu s izraženom gornjom usnicom i otežanim zatvaranjem usta. Rana i pravovremena ortodontska terapija u dječjoj dobi kojoj je cilj usklađivanje i usmjeravanje rasta gornje i donje čeljusti dovela je do ovako lijepih konačnih rezultata.

  Slide Item 1
 • Izražen nagib gornjih zubi kao kompenzacija uskog gornjeg luka i nedostatka prostora narušio je profil ove mlade pacijentice. Ove nepravilnosti, kao i prepoznatljivi položaj donjih sjekutića u “obliku buketa” kada nedostaje prostora veoma su uspješno liječeni fiksnom ortodontskom terapijom.

  Slide Item 1
 • Liječenje obrnutog prijeklopa zuba i izraženog rasta donje čeljusti kod gospodina srednje životne dobi, spriječili su daljnje pojačano i nepravilno trošenje prednjih zuba, popravili estetiku osmijeha i učinili ga ljepšim i privlačnijim.

  Slide Item 1

  Za pravilan zagriz i lijep osmijeh nikad nije kasno.

  Zatražite pregled naših specijalista ortodoncije za sebe, za svoje dijete ili za svoje bližnje.

  Obratite nam se za savjet ili pošaljite pitanje.

  Obavite stručni pregled bez napuštanja svog doma!

  Nudimo Vam virtualni stomatološki pregled. Doznajte više!

  Prijavite se na newsletter

  Obavijestit ćemo Vas lakše o pogodnostima, novostima i posebnim popustima.