fbpx
Naručite se

Estetika i protetika

Poklonite si najljepši osmijeh

01

Važnost suradnje liječnik-pacijent u stomatologiji dobiva novu dimenziju uz Dental Smile Design.

02

Pacijent postaje najvažniji dio tima koji uz stomatologa izabire kako će izgledati njegov osmijeh.

03

Omogućava pogled u budućnost: uvid u tijek i mogući ishod stomatološke terapije.

Ljubav prema ljepoti je ukus, a stvaranje ljepote je umjetnost koju svakodevno živimo.

Naručite se

Kako Dental Smile Design pomaže estetici zuba?

Dental Smile Design obuhvaća metode Digital Smile Design i Dental Shape and Colour Design principe i sastavni su dijelovi planiranja prije izrade estetskih ljuskica, krunica ili ortodontske terapije. Dental Smile Design pacijentu olakšava izbor i odabir budućeg osmjeha. Radi se o znanstveno potvrđenim pravilima estetike koji su univerzalni i prema kojima se postupa kada radimo nove osmjehe.

Dental Smile Design je sustav koji povezuje digitalni dizajn osmjeha, usuglašavanje boje i oblika zuba s karakteristikama lica, unosi elemente spola i spolne karakteristike, dodaje individualne karakteristike i sve zajedno spaja u konačni estetski izgled. Bazira se na više jasno znanstveno potvrđenih parametara estetike i povezuje osobnu individualnost s estetskim pravilima.

Jedan od osnovnih principa kreiranja osmjeha je stvaranje linije rubova zuba koja odgovara liji osmjeha i liniji usne. Radi se o znanstveno potvrđenom sustavu koji vrlo pozitivno djeluje na sugovornika na svijesnoj i podsvjesnoj razini. Promjene koje napravimo poštujući najviša estetska pravila dugoročno vrlo pozitivno utjeću na izgleda ali i osjećaj samozadovoljstva.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više