fbpx

Dental Smile

Dental Smile Design obuhvaća metode Digital Smile Design i Dental Shape and Colour Design principe i sastavni su dijelovi planiranja prije izrade estetskih ljuskica, krunica ili ortodontske terapije. Dental Smile Design pacijentu olakšava izbor i odabir budućeg osmjeha. Radi se o znanstveno potvrđenim pravilima estetike koji su univerzalni i prema kojima se postupa kada radimo nove osmijehe.

Dental Smile Design je sustav koji povezuje digitalni dizajn osmijeha, usuglašavanje boje i oblika zuba s karakteristikama lica, unosi elemente spola i spolne karakteristike, dodaje individualne karakteristike i sve zajedno spaja u konačni estetski izgled. Bazira se na više jasno znanstveno potvrđenih parametara estetike i povezuje osobnu individualnost s estetskim pravilima.

Jedan od osnovnih principa kreiranja osmijeha je stvaranje linije rubova zuba koja odgovara liniji osmijeha i liniji usne. Radi se o znanstveno potvrđenom sustavu koji vrlo pozitivno djeluje na sugovornika na svjesnoj i podsvjesnoj razini. Promjene koje napravimo poštujući najviša estetska pravila dugoročno vrlo pozitivno utječu na izgled, ali i osjećaj samozadovoljstva.

Podijeli ovu objavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Srodne objave:

Analiza osmijeha

Usta su dominantno obilježje lica i uz oči prva točka kontakta u komunikaciji s ljudima. Kozmetička stomatologija može uljepšati Vaš osmijeh, pri čemu ćete izgledati i osjećati se bolje.

Naručite se