fbpx

Dental Smile

Dental Smile Design obuhvaća metode Digital Smile Design i Dental Shape and Colour Design principe i sastavni su dijelovi planiranja prije izrade estetskih ljuskica, krunica ili ortodontske terapije. Dental Smile Design pacijentu olakšava izbor i odabir budućeg osmjeha. Radi se o znanstveno potvrđenim pravilima estetike koji su univerzalni i prema kojima se postupa kada radimo nove osmijehe.

Dental Smile Design je sustav koji povezuje digitalni dizajn osmijeha, usuglašavanje boje i oblika zuba s karakteristikama lica, unosi elemente spola i spolne karakteristike, dodaje individualne karakteristike i sve zajedno spaja u konačni estetski izgled. Bazira se na više jasno znanstveno potvrđenih parametara estetike i povezuje osobnu individualnost s estetskim pravilima.

Jedan od osnovnih principa kreiranja osmijeha je stvaranje linije rubova zuba koja odgovara liniji osmijeha i liniji usne. Radi se o znanstveno potvrđenom sustavu koji vrlo pozitivno djeluje na sugovornika na svjesnoj i podsvjesnoj razini. Promjene koje napravimo poštujući najviša estetska pravila dugoročno vrlo pozitivno utječu na izgled, ali i osjećaj samozadovoljstva.

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Zašto posjetiti stomatologa prije godišnjeg odmora?

Stiglo je vrijeme za dugo očekivani ljetni godišnji odmor. Ako ste već spremili svoje putne torbe, opskrbili se kremama za sunčanje, kupaćim kostimima, platnenim šeširom, sunčanim naočalama i svim ostalim rekvizitima za plažu, vjerojatno ste zaboravili na nešto mrvicu važnije – a to je pregled kod stomatologa.

Naručite se