fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Ortodoncija nisu samo ravni zubi

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Estetski i nevidljivi aparati

Suvremeni ortodontski aparati sve su manje vidljivi. Metalni aparati koji su nekada bili izrazito vidljivi danas se sastoje od sitnih bravica koje nisu upadljive u svakodnevnog govoru. Estetski aparatići za zube gotovo da nisu vidljivi jer su u boji zuba ili su potpuno prozirni.

Nevidljivi aparati za zube sastoje se od potpuno prozirnih folija (alajnera) koji se rade individualno za svakog pacijenta i potpuno neprimjetno ispravljaju zagriz. Mogu se skidati i idealni su za odrasle pacijente i poslovne ljude koje žele spojiti komociju i ujedno ispraviti zube.

Budući da su bravice samo alat ili sredstvo, o njima ne ovisi uspjeh ortodontske terapije već isključivo ovisi o stručnosti ortodonta koji ju provodi.

Više o ortodontskim terapijama saznajte na linku

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više