fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Ortodoncija nisu samo ravni zubi

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Fiksna ortodontska terapija za odrasle

Fiksni ortodontski aparati glavno su terapijsko sredstvo za ispravljanje zuba kod odraslih pacijenata.

Treba razlikovati fiksni aparat od ortodontske terapije. Fiksni aparat je samo alat, poput ultrazvuka koji je potpuno neupotrebljiv ako ga se ne zna koristiti, a iznimno koristan ako ga koristi stručna osoba. Štoviše, fiksni aparat može štetno djelovati na zube i napraviti probleme ukoliko ga koristi nestručna osoba. Ortodontska terapija obično traje od 1 do 2 godine. Postoje i ubrzane ortodontske terapije koje imaju za svrhu popravljanje estetike u kraćem vremenskom periodu.

Osim estetike, ortodontskom terapijom popravlja se funkcija zuba i žvačnog sustava, sprječava prekomjerno trošenje zuba te preopterećenje čeljusnog zgloba i žvačnih mišića. Pravilnim zubnim lukom olakšava se i poboljšava čišćenje zuba te održavanje higijene usne šupljine. Fiksni aparati sastoje se od bravica koje se nalaze na zubima, ortodontskih lukova pomoću kojih se djeluje na bravice i na zube te dodatnih elemenata poput gumica, opruga, miniimplantata te drugih dijelova.

Više o ortodontskim terapijama saznajte na linku

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više