fbpx
Naručite se

Fiksna terapija kod djece

Bitno je prave odluke donijeti na vrijeme

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Fiksna terapija

Fiksna terapija s bravicama najčešće se provodi u periodu nakon 12. godine kada je dijete završilo najintenzivniji period rasta i kada ima većinom trajne zuba.

Taj period je individualan, ali je prihvaćeno da danas djeca sve ranije sazrijevaju i da djevojčice sazrijevaju prije dječaka. Cilj terapije je uspostava pravilnog gornjeg i donjeg zubnog luka u skladnom međusobnom odnosu, pravilna funkcija i lijep i privlačan osmijeh.

Posebna pozornost kod adolescenata koji su u fiksnoj ortodontskoj terapiji treba biti posvećena što boljem održavanju oralne higijene. Fiksna terapija s bravicama je vrlo učinkoviti postupak ispravljanja zuba i ujedno gotovo bezbolna ukoliko se pravilno koristi.

Više o ortodontskim terapijama saznajte na linku

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više