fbpx
Naručite se

Zubni implantati


U Apoloniji Vam nudimo garanciju uspjeha i kvalitete

01

Preko 15 godina iskustva u dentalnoj implantologiji i više od tisuću uspješno postavljenih implantata.

02

Korištenje najboljih marki implantata sa doživotnom garancijom protiv bilo kakvih pucanja ili oštećenja.

03

Garancija od mogućnosti nepovezivanja implantata, tj. oseointegracije.

Kontaktirajte nas već danas i osigurajte dugotrajno rješenje za vaše zdravlje i osmijeh.

Naručite se

Zubni implantati su najbolje dugotrajno rješenje za vaše zdravlje i osmijeh ukoliko Vam nedostaje jedan ili više zuba, ili Vam je onemogućeno nošenje zubnih proteza.

Zašto ugraditi zubne implantate:
✔︎

Lijep i prirodan osmijeh.

✔︎

Doživotno rješenje.

✔︎

Poboljšano oralno i ukupno zdravlje.

Što su zubni implantati

Zubni implantat je maleni vijak od titana koji se ugrađuje u kost čeljusti kako bi zamijenio korijen zuba koji nedostaje.

Zubni implanti su u današnje vrijeme najbolje rješenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba.

Također, ukoliko želite nadomjestiti zube cijele čeljusti i izbjeći nošenje zubnih proteza isto je moguće najnovijom "all on 4/6/8" implanto-protetskom metodom. Cijeli zubni luk se nadomješćuje fiksnim mostom na 4, 6 ili 8 implantata što čini ovaj zahvat najisplativijim, trajnim i vrlo estetskim rješenjem za bezubu čeljust uz minimalno vrijeme oporavka.

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb: stomatolog objašnjava o zubnim implantatima

Vrste implantatskih zahvata

Pojedinačni implantati

Slika - pojedinačni implantati

Zahvat postave implantata je jednostavan i maksimalno nježan, radi se u lokalnoj anesteziji i traje oko pola sata po implantatu.

Cijeli postupak se obavlja u maksimalno sterilnim uvjetima te se pazi da pacijentu pritom bude što ugodnije i udobnije.

Prije zahvata neophodno je napraviti 3D sliku područja u koji će se implantirati. Nakon detaljne dijagnostike i planiranja postupka odabiru se implantati, njihova vrsta i veličine.

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija koriste se samo vrhunski implantati marke Nobel Biocare, MIS i BTI koji imaju doživotnu garanciju protiv bilo kakvih pucanja ili oštećenja.

Ugradnja implantata delikatan je postupak o kojem ovisi da li će doći do kvalitetne i potpune oseointegracije. Oseointegracija je razdoblje oporavka od 3 do 6 mjeseci tijekom kojeg implantat srasta s kosti.

Pacijenti Stomatološke poliklinike Apolonija pokriveni su garancijom da će se svi implantati oseointegrirati pa u takvim slučajevima pacijent nema dodatnih troškova. Mi smo sigurni u naše protokole i želimo sa svojim pacijentima podijeliti tu sigurnost.

Tijekom razdoblja oporavka, ako implantat ima osnovnu stabilnost može se nositi i privremena krunica.

Nakon oporavka uzima se otisak za izradu konačne krunice. Ako je probna konstrukcija konačne krunice odgovarajuća, šalje se u izradu konačna krunica.

Zadnji posjet uključuje postavljanje trajne krunice. Trajna krunica predstavlja gornji, vidljivi dio zuba i u potpunosti zamjenjuje izgubljeni zub po obliku, veličini i čvrstoći.

Mali most na implantatima

Slika - mali most na dva implantata

Ukoliko osobi nedostaju 3 zuba, preporučuje se ugradnja mosta sa najčešće 2 uporišta (implantata). Nakon vremena oporavka, uzima se otisak za izradu mosne konstrukcije koja zamjenjuje izgubljene zube po obliku, veličini i čvrstoći.

Most na 4/6/8 implantata

Slika - most cijele čeljusti na 4/6/8 implantata

U slučaju ugradnje all on 4/6/8 implantata (zamjene zubi cijele čeljusti) izrađuje se privremeni most koji se fiksira na implantate.

S privremenim mostom odmah se postiže i visoka estetika novog osmijeha.

Nakon 4-6 mjeseci radi se trajni protetski rad na implantatima.

Ugradnja all on 4/6/8 mosta je nova implantološka metoda namijenjena klijentima koji ne žele ili nisu kandidati za protezu.

U Apoloniji Vam nudimo garanciju kvalitete i uspjeha

Kako bismo se najbolje prilagodili Vašim željama i skratili trajanje terapije javite nam se sa pitanjima ili upitom za pregled već danas.

Naši specijalisti će Vam maksimalno izaći ususret kako bismo najoptimalnije organizirali Vašu terapiju.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više