fbpx
Naručite se

Inteligentni materijali i nanotehnologija

Tehnologije

Naručite se

Inteligentni materijali i nanotehnologija

Materijali s kojima danas radimo donedavno nisu postojali ali je uvijek postojala potreba za njima.

Materijali s tzv. memory efektom, superelastične legure kod pomicanja zuba stvaraju vrlo blage sile koje su idealne na nježni pomak zuba, a kod korijenskih kanala zbog svoje elastičnosti omogućuju obradu vrlo zakrivljenih kanala što je prije bilo nemoguće obraditi.

Kompozitni materijali na principu nanotehnologije su najnovija generacija materijala za estetske ispune. Veličina čestica anorganskog punila znatno povećava fizička i estetska svojstva samog materijala pružajući tzv. kameleon efekt, efekt poprimanja boje okolnog prirodnog zuba.

Osim navedenog, u svakodnevnoj praksi koristimo najnaprednije sustave cirkonskih, keramičkih i ostalih bezmetalnih materijala. Koriste se potvrđeni i najpoznatiji svjetski brendovi što je jedan od uvjeta koji materijali moraju zadovolji su potvrđena znanstvena i klinička svojstva.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više