fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Ortodoncija nisu samo ravni zubi

01

Ovaj suvremeni ortodontski sustav ne ometa govor i potpuno je proziran.

02

Udobne prozirne folije - alajneri (aligner) napravljene su po zubnom luku svakog pacijenta.

03

Pacijenti unaprijed točno znaju kako će zubi izgledati tijekom i nakon liječenja.

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Invisalign alajneri (aligners)

Invisalign je moderan i sofisticirani ortodontski sustav prilagođen suvremenom čovjeku i velikim zahtjevima užurbanog načina življenja.

Baziran na 15 godina iskustva originalna je ideja s najduljom tradicijom i kao takav vodeći je u sustavu alignera. Stalnim usavršavanjem danas predstavlja rezultat visoko razvijenog 3D sustava računalne tehnologije i umjetne inteligencije uspješno korištene za vrhunsku estetiku, ugodnost nošenja, jednostavnost i učinkovitost ove metode ortodontskog liječenja.

Terapija podrazumijeva veći broj glatkih, udobnih i prozirnih folija koje su napravljene točno po zubnom luku svakog pacijenta. Folije se mijenjaju svakih 1-4 tjedna dovodeći korak po korak zube u željeni položaj. Pacijent folije nosi stalno osim kada jede i pere zube, u pravilu 20 do 22 sata na dan, a svaka folija pomiče zube 0, 25 mm do konačno željenog položaja. To je moguće tako da je svaka sljedeća folija napravljena s pomakom položaja zuba upravo za taj iznos.

Prednosti Invisalign Alajnera

Ovaj sustav ortodontske terapije u usporedbi s klasičnom fiksnom terapijom ima niz prednosti: nema bravica i lukova koji mogu iritirati gingivu i obraze, održavanje higijene nije otežano, može se jesti sva hrana, folija se po želji može maknuti, ne ometa govor i potpuno je prozirna.

Ono što je još jedna bitna prednost ovog sustava je potpuna predvidljivost, jer pacijenti unaprijed točno znaju kako će zubi izgledati tijekom i nakon liječenja. Ortodonsku terapiju planira docent Lauc i ona se nadograđuje kroz elemente estetike i funkcije do individualnog savršenstva odnosno do maksimalne estetske i funkcijske ravnoteže.

Invisalign je vrlo uspješan spoj visoke tehnologije i ortodonta čije su znanje i stručnost i ovdje potrebni za planiranje i provođenje terapije. Kao i kod drugih sustava i Invisalign je samo alat u rukama stručne ili nestručne osobe. Često smo svjedoci pogrešaka koji nastaju korištenjem ortodontskih aparata pa i Invisaligna od strane općih stomatologa koji nemaju potrebnu stručnost u ortodonciji kao i nestručnih specijalista.

Također, treba paziti jer je na tržištu veliki broj loših kopija alajnera koji nemaju funkcionalnosti kao Invisalign, a prezentiraju se ili prodaju kao originalni Invisalign.

Docent Tomislav Lauc ima Platinum status koji vrednuje iskustvo i kvalitetu tj. broj i složenost ortodontskih terapija provedenih s Invisalign sustavom.

Više o ortodontskim terapijama saznajte na linku

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više