fbpx
Naručite se

Itero intraoralni skener i trodimenzionalno planiranje terapije

iTero intraoralni skener i trodimenzionalno planiranje terapije

Naručite se

Intraoralni skeneri i trodimenzionalno planiranje terapije

Intraoralni skeneri, trodimenzionalna obrada podataka i printanje donijelo je revoluciju u svim područjima od znanosti do proizvodnje, pa tako i u stomatologiji.

Dosada je protokol za sve stomatološke radove, od protetskih do ortodontskih, počinjao uzimanjem otisaka. Do kraja same terapije, ovisno o fazi, otisci se uzmu i do nekoliko puta. Intraoralno skeniranje nam zamjenjuje otiske i sve podatke prikuplja u roku od par minuta te ih prebacuje u 3D oblik. Sken zuba u 3D obliku je precizniji i daje nam puno više informacija nego modeli koji izlijemo iz otisaka.

iTero 2 intraoralni skener

iTero 2 element intraoralni je skener i jedan od najnovijih i najnaprednijih na tržištu, a softveri pomoću kojih obrađuje podatke omogućuju nam izvrsnu preciznost i brzinu.

Samo skeniranje traje kratko i ugodno je za pacijenta koji uvijek radoznalo prate nastanak trodimenzionalnog skena svojih zuba. Na dobivenom skenu je moguće, ovisno o pacijentovim zahtjevima, u različitim kompjuterskim programima planirati novi osmjeh. Softver OrtoCAD omogućuje veoma precizno planiranje ortodontske terapije, a u Invisalign simulatoru možemo u par minuta isplanirati Vaš novi osmijeh.

U planiranju funkcionalne i estetske rekonstrukcije osmjeha uvijek sudjeluje i pacijent, a ova najnovija tehnologija daje znatno bolju vizualizaciju i ubrzava nam i olakšava komunikaciju. Skeniranje za protetske radove također nam donosi još brži i puno precizniji protokol kod izrade estetskih protetskih nadomjestaka. Nakon skeniranja podatci se šalju direktno u zubotehnički laboratorij te je moguće odmah započeti izradu Vaših novih zuba.

Digitalna tehnologija koju svakodnevno koristimo donijela je mnoge prednosti, povećala nam mogućnosti i olakšala nam svakodnevni rad, a pacijentima donijela brže i preciznije radove s visoko estetskim i vrhunskim materijalima s kojima svakodnevno kreiramo nove prekrasne osmjehe.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više