fbpx
Naručite se

Čeljusni zglob

Godinama uspješno liječimo poremećaje čeljusnog zgloba

Temeljni je zadatak liječnika pacijentu ukloniti bol i dovesti njegovo tjelesno i psihičko stanje u stadij blagostanja.

Naručite se

Klikovi i zvukovi u čeljusnom zglobu

Zvukovi u čeljusnom (temporomandibularnom) zglobu u velikom broju slučaja pojavljuju se uz ostale simptome tzv. temporomandibularnih poremećaja, ali se mogu biti i samostalni.

Možemo ih podijeliti na klikove koji su vezani uz pomake zglobne pločice i krepitacije (zvukove drobljenja) koji su najčešće vezani uz osteoartritične promjene u zglobu.

Zvukovi, iako ponekad naporan i neugodan simptom, nisu opasni po pacijentovo zdravlje i ukoliko nisu udruženi s ostalim poteškoćama kao što su bol i otežano otvaranje usta ne predstavljaju simptom koji pod svaku cijenu zahtjeva terapiju.

Metodama liječenja temporomandibularnih poremećaja klikovi se mogu ublažiti ili djelomično ukloniti, međutim ne postoji dokazano sigurna metoda potpunog uklanjanja zvukova u zglobu. Obično u sklopu funkcijske terapije čeljusnog zgloba dolazi i do smanjenja zvukova jer je jedan od ciljeva postići što pravilnije i uravnotežene odnose unutar čeljusnog zgloba.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više