fbpx

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Zagreb centar, Varšavska 10

Do subote 20.11.2021. u 23.59 prijavite se za besplatan ortodontski pregled Vašeg djeteta kod naših vrhunskih specijalista ortodoncije:

Izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, specijalist ortodoncije

Dr.sc. Ivana Rupić, specijalistica ortodoncije

Besplatan pregled odnosi se na djecu do 18 godina starosti.

Popunite kontakt obrazac i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Naš stručni tim vrhunskih specijalista ortodoncije za djecu:

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc,
dr. med. dent., specijalist ortodoncije

Dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije, liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ i gostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva – Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Dr.sc. Ivana Rupić, dr.med.dent.

Dr. sc. Ivana Rupić, dr.med.dent., specijalistica ortodoncije

Dr. sc. Ivana Rupić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a zahvaljujući stručnoj izvrsnosti i marljivosti, nagrađena je i Rektorovom nagradom. Timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti. Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

 

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

Stomatološka poliklinika Apolonija

Prijava na newsletter

Budite u korak s našim pogodnostima i novostima u Stomatološkoj poliklinici Apolonija.