fbpx

Korporativni paketi za
zaposlenike kompanija

Apolonija Korporativni paket
Stomatološka poliklinika Apolonija potvrđuje svoje snažne poslovne ambicije kroz suradnju s drugim kompanijama, u vidu pružanja pogodnosti i uvjeta koje su od benefita za zaposlenike kompanija, s naglaskom na individualni pristup svakom pacijentu. Već dugi niz godina naše usluge koristi velik broj managera i djelatnika vodećih kompanija iz Hrvatske i regije, koji su prepoznali našu konkurentnost ne samo kvalitetom, već i profesionalnošću. Djelatnici najvećih hrvatskih korporacija uvjerili su se u kvalitetu naših usluga, jednaku onoj koju bi dobili u najboljim europskim stomatološkim ordinacijama. U skladu s tim, osmislili smo korporativne pakete kojima je svrha na jednom mjestu ponuditi visoko kvalitetne stomatološke usluge prema individualnim potrebama svakog pacijenta.

Pojedinačni paketi

Svaki pojedinac može zatražiti paket individualno. Paket se najčešće ugovara na godišnjoj razini, a pacijent odabire paket koji najbolje odgovara njegovim potrebama.

Grupni paketi

Osim pojedinačnih paketa, postoji opcija ugovaranja vrlo atraktivnih paketa za sve zaposlenike kompanije, sukladno njihovim potrebama.


Obiteljski paketi

Osim zaposlenika, u pakete želimo uključiti i članove obitelji zaposlenika. Njihova je svrha na jednom mjestu ponuditi visoko kvalitetne stomatološke usluge za cijelu obitelj, s naglaskom na individualni pristup svakom pacijentu.

Posebno se ponosimo našim paketima za PRVE PREGLEDE koji uključuju:

  • Izradu detaljne ponude sa svim potrebnim zahvatima
  • Temeljito popunjavanje potrebne dokumentacije za povrat sredstava od strane osiguranja, ukoliko pacijent ima isto.

Moguće je ugovoriti razne pakete na godišnjoj razini, od higijensko-preventivnih paketa, dječjih i obiteljskih paketa, estetskih paketa, pojedinačno ili na razini kompanije.

Kako bismo ostvarili suradnju s vama, sve što je potrebno je da nam pošaljete mail ili nas kontaktirate i dogovorite sastanak na kojem ćemo definirati sve pogodnosti i uvjete koje odgovaraju Vašoj kompaniji. 

Veselimo se prilici da Vam predstavimo naše usluge.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM
telefonski na broj +385 1 4883 800
ili pošaljite upit