fbpx
Naručite se

Djeca i roditelji

Zdravlje za budučnost

Sačuvajmo zdravlje zubi u najosjetljivijem periodu života.

Naručite se

Lijekovi u trudnoći

Trudnoća zahtjeva poseban oprez prilikom uzimanja i propisivanja lijekova.

U stomatološkoj praksi to se uglavnom odnosi na uporabu analgetika i antibiotika. Nema opravdanja da se trudnici ne propiše analgetik ili antibiotik ukoliko je potrebno.

Posljedice koje ima upala i stres uzrokovan bolnim stanjem buduće majke može imati veće posljedice za plod nego uzimanje neophodnih lijekova. Konzumacija lijekova je dozvoljena, ali samo i isključivo po uputama liječnika

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više