fbpx

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Zubni aparatići za djecu
Varšavska 10, Zagreb

Uz e-Dječju karticu Mudrica ostvarite popust do 15% na ortodontsku terapiju Vašeg djeteta

Privatna stomatološka poliklinika Apolonija u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade sudjeluje u stvaranju povoljnog i poticajnog okruženja za obitelj. Specijalizirani tim za dječje ortodontske terapije na čelu sa Izv.prof.dr.sc Tomislavom Laucom, specijalistom ortodoncije nudi roditeljima i vlasnicima e-dječje kartice mudrica pogodnosti na sve ortodontske terapije

(1. kategorija odnosi se na obitelji s jednim djetetom; 2. kategorija odnosi se na obitelji s dvoje djece; 3. kategorija odnosi se na obitelji s troje i više djece)

1. kategorija
-10%

na sve vrste ortodontskih terapija za djecu

2. kategorija
-12%

na sve vrste ortodontskih terapija za djecu

3. kategorija
-15%

na sve vrste ortodontskih terapija za djecu

Vrhunski stručni tim za dječju ortodonciju:

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc,
dr. med. dent., spec. ortodoncije, 
voditelj stručnog tima  

Dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije i implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ igostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva -Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Dr.sc. Ivana Rupić, dr.med.dent.

Dr. sc. Ivana Rupić,
dr. med. dent., spec. ortodoncije

Dr. sc. Ivana Rupić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a zahvaljujući stručnoj izvrsnosti i marljivosti, nagrađena je i Rektorovom nagradom. Timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti. Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

Dugoročan i postojan rezultat nakon terapije, jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je zdravog i lijepog osmijeha koji ostaje postojan godinama nakon ortodontske terapije.

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi ortodontske terapije za Vaše dijete?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:  

Cijena fiksne ortodontske terapije metalnim bravicama u poliklinici Apolonija kreće se od 7.880 kn do 19.300 kn za obije čeljusti. Cijena ovisi o trajanju ortodontske terapije.  

Mogućnost obročne otplate do 24 rate beskamatno.

Rezervirajte svoj pregled s našim specijalistima već danas. 

Naručite se

Stomatološka poliklinika Apolonija

Prijava na newsletter

Budite u korak s našim pogodnostima i novostima u Stomatološkoj poliklinici Apolonija.