fbpx
Naručite se

Zubni implantati

20 godina iskustva s implantatima

Dugogodišnje liječničko iskustvo i najviši moralni i etički kriteriji temelji su našeg rada. Samo takvi zaslužuju povjerenje za brigu o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.

Naručite se

Najbolji implantati

Za trajnost implanto-protetskog rada neizmjerno je bitno da se radi samo s vrhunskim i kvalitetnim materijalima.

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija koriste se samo prvorazredni implantati marke Nobel Biocare, MIS i BTI koji se već godinama pokazuju kao vrhunski u svijetu implantologije.

Nobel Biocare Parallel implantat je vjerojatno najbolji NobelBiocare implantat zbog svoje svestranosti i paralelnih navoja koji mu pružaju stabilnost.

Nobel Biocare Active inovativni je implantat dizajniran za iskusne implantologe kada je situacija otežana zbog rahle kosti. Njegovi oštri navoji i aktivan vrh omogućuju poboljšanu stabilnost i ugradnju, posebno u gornjoj čeljusti.

MIS V3 ima neke od najmodernijih rješenja gledajući dizajn implantata ali i površinu. Dizajniran tako da što bolje prijanja uz kost ali i ostavlja mjesta za stvaranje kosti tamo gdje je potrebna najbolja estetika kao što su npr. prednji zubi. Vjerojatno najbolji dizajn implantata trenutno.

MIS C1 jedan je od svestranih implantata koji sa svojim oblikom predstavlja rješenje za mnoge situacije pa je tako izvrstan za složenije radove. Zbog svoje svestranosti može se koristiti i u rješenjima za potpuno bezubu čeljust.

MIS Seven izvrstan je implantat za rješenja u bezuboj čeljusti jer svojim dizajnom povećava mogućnost za postavljanje protetskih radova neposredno nakon ugradnje.

BTI Unica Tiny implantat je koji je poseban zbog svojih dimenzija i najčešće se koristi u području sjekutića (dvojki i jedinica) kako bi se postigao što ljepši i prirodniji izgled završnog rada.

BTI Unica Extrashort implantati posebni su zbog svoje površine sa kalcijem koja potiče oseointegraciju ali i zbog svojeg dizajna jer su idealni za mjesta gdje nema puno kosti.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više