fbpx
Search
Close this search box.

Profesionalna odgovornost

Kvalitetan rad i poštivanje pravila struke od samog početka bili su glavni principi rada u Stomatološkoj poliklinici Apolonija.

Postulati medicine i stomatologije uvijek su stajali i dalje stoje ispred poslovnih. Naši pacijenti su prvo pacijenti a tek onda klijenti i mi prema njima njegujemo ozbiljnu profesionalnu odgovornost.

Kvaliteta i odgovornost na prvom mjestu

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija kvaliteta i zadovoljstvo pacijenta uvijek su prioritet i na ovome se ne štedi ni vrijeme ni trud.

Liječimo i pacijente i iz inozemstva, ali po potpuno drugom principu nego što je to kod dentalnog turizma.

Oni dolaze isključivo preko preporuke svoje obitelji i prijatelja koji su bili kod nas te ostaju kao zadovoljni i vjerni pacijenti.

Nedostaci dentalnog turizma

Nismo pristaše dentalnog turizma jer smatramo da ima ozbiljnih koncepcijskih manjkavosti u poštivanju pravila struke i provođenja najviših standarda dentalne medicine.

Rad u dentalnom turizmu u pravilu je ekonomska, a ne zdravstvena djelatnost čija je svrha brza zarada.

Dentalni turizam je orijentiran kvantiteti i masi radi koje trpi kvaliteta te redovito završava nezadovoljstvom pacijenata.

Kada pacijent dolazi samo na par dana vremenski okvir uvjetuje planove terapije.

Odlazak pacijenta iz ovakvih poliklinika znači prestanak odnosa pacijent-doktor te u mnogim slučajevima ovo označava i kraj profesionalne odgovornosti.

Stomatologija za sve generacije

U našoj poliklinici potpuno je normalno vidjeti dvije ili tri generacije obitelji kao pacijente što nije slučaj u većini privatnih poliklinika.

Naši radovi i zadovoljni pacijenti naša su najbolja reklama i prvenstveno način kako nam pacijenti dolaze.

Stomatološka poliklinika Apolonija spaja tradiciju dugu 50 godina s najsuvremenijim protokolima liječenja i vrhunskom tehnologijom.

Pristupamo individualno svakom svom pacijentu.

Obratite nam se s povjerenjem.