fbpx
Search
Close this search box.

Zaštita okoliša

Rad na zaštiti čovjekovog okoliša jedna je od dužnosti liječnika prema društvenoj zajednici. Uvođenjem Zelenog ISO 14001 standarda, borba za ekološku održivost i ekološki aktivizam postali su sastavni dio društvene odgovornosti.

Osnovna načela upravljanja okolišem

Marljivo radimo na smanjivanju našeg štetnog utjecaja na okoliš. To je u skladu s vrijednostima koje imamo kao društveno odgovorna poliklinika.

Politika zaštite okoliša poliklinike Apolonija u sebi sadrži:

  • Preventivne mjere za suzbijanje širenja i nastanka bolesti.
  • Propise o upravljanju biomedicinskim otpadom.
  • Propise o sprječavanju i suzbijanju posljedica zagađenja okoliša.
  • Propise o kontroliranju i tretiranju svih kemijskih i bioloških materijala.

Osnovna načela upravljanja održivošću

Postupanje poliklinike Apolonija usmjereno je na razini društvene odgovornosti k unaprjeđenju i zaštiti prostora. To je važan čimbenik sigurnosti i zdravlja naših pacijenata i zaposlenika.

Posebnu pažnju dajemo očuvanju energije, odgovarajućem zbrinjavanju otpada i upravljanju prirodnim izvorima energije, poput vode.

Ova načela primjenjuje se na sve naše zaposlenike, kupce, poslovne partnere i posjetitelje poliklinike.

Osnovna načela upravljanja sigurnošću i zdravljem

Zeleni ISO 14001 standard uveli smo kako bismo normirali sve postupke i procedure za naše zaposlenike prema principima zaštite okoliša.

Vjerujemo da ostvarivanjem izvrsnosti u području zaštite sigurnosti, zdravlja i okoliša stvaramo dodatnu vrijednost za naše pacijente. Stoga smo posebice posvećeni očuvanju prostora u kojima borave i korištenju materijala sigurnih za zdravlje.

Stomatološka poliklinika Apolonija spaja tradiciju dugu 50 godina s najsuvremenijim protokolima liječenja i vrhunskom tehnologijom.

Pristupamo individualno svakom svom pacijentu.

Obratite nam se s povjerenjem.