fbpx
Search
Close this search box.

Petra Gajski

Petra Gajski, dr. med. dent.

Petra Gajski, dr. med. dent.

Doktorica Petra Gajski diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Odmah nakon diplome pridružuje se timu Stomatološke poliklinike Apolonija. Tijekom studija se bavila brojnim fakultetskim i izvanfakultetskim aktivnostima, a sudjelovala je na Simpoziju studenata dentalne medicine u Zagrebu 2019. godine kao voditelj radionice „Estetski (polikromatski) kompozitni ispun na prednjim zubima uporabom tehnike silikonskog ključa“. Tijekom ožujka 2020. godine sudjelovala je na European Visiting Programme (EVP) Stomatološkog fakulteta te je vodila radionicu na engleskom jeziku. Iste godine dobila je Rektorovu nagradu za „Geronto projekt“, projekt za evaluaciju i unaprjeđenje oralnog zdravlja osoba starije životne dobi. Tijekom studija asistirala je u dvije privatne stomatološke ordinacije. Osim poznavanja latinskog i grčkog jezika, govori engleski, njemački, talijanski te francuski jezik. 

Dr. Gajski je komunikativna i srdačna osoba te svojom vedrinom uvijek izmami osmijeh na lice. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju. Izrazito je marljiva osoba. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći svojim kolegama. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi pružila najbolju uslugu.

Područje interesa: restaurativna stomatologija, endodoncija, digitalna stomatologija, 3D dijagnostika,  ortodoncija, oralna kirurgija, parodontologija.