fbpx
Naručite se

Navident sustav za navigacijsku implantologiju

Vjerojatno ste više puta u medijima naišli na priloge i vijesti o herojskim zahvatima i postignućima pionira navigirane robotske kirurgije kojima se izvode zahvati o kojima se prije par godina nije moglo niti sanjati. Ovakve impresivne pothvate omogućio je napredak tehnologije koji nam svakodnevno otvara nove mogućnosti i ruši granice mogućeg.

3D navigacija novost je u dentalnoj implantologiji i omogućuje nam da puno preciznije i sigurnije planiramo i postavljamo dentalne implantate. Ono što je do sada bilo nemoguće ili vrlo rizično, sada postaje gotovo rutinski zahvat. Navident je najnapredniji uređaj i softver za navigaciju ugradnje implantata u stomatologiji. Ovaj sustav koristi naprednu tehnologiju koja pomaže implantologu da sa sigurnošću i u svakom trenutku zna gdje postavlja implantat i u kojem odnosu na bliske anatomske strukture te mu na taj način gotovo daje ''rendgenski vid''.

Uz ovu navigaciju, osim visoke preciznosti prilikom ugradnje implantata i u najzahtjevnijim situacijama kada „klasična“ implantologija ne pomaže, može se raditi postavljanje implantata minimalno invazivno, direktno kroz zubno meso, te se samim time oporavak i cijeljenje rane od zahvata znatno skraćuje.

Ova impresivna nova tehnologija u dentalnoj implantologiji pokazuje odlične rezultate. Sve studije pokazuju kako je ugradnja implantata uz navigacijski sustav puno preciznija nego klasična ugradnja. Za korištenje Navident sustava nije potrebno dodatno zračenje niti posebna priprema. Dovoljna je obična 3D slika područja u koje se ugrađuju zubni implantati, koja se ionako uvijek radi prilikom planiranja implantata.

Kod planiranja ugradnje implantata s Navident sustavom puno je lakše odmah predvidjeti i isplanirati protetski rad te se time znatno olakšava konačna izrada krunica ili mostova.

Najbolje od svega je što je ovaj sustav dostupan svim pacijentima u Stomatološkoj poliklinici Apolonija koja je prva u Hrvatskoj zakoračila u budućnost i uvela pravu 3D navigiranu implantologiju.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Uz 5% popusta na gotovinsko plaćanje izaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više