fbpx
Naručite se

Zubni implantati

20 godina iskustva s implantatima

Dugogodišnje liječničko iskustvo i najviši moralni i etički kriteriji temelji su našeg rada. Samo takvi zaslužuju povjerenje za brigu o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.

Naručite se

Održavanje i garancija

Trajni protetski rad izrađuje se 3 do 6 mjeseci nakon zahvata, kada je cijeljenje svih tkiva u potpunosti završeno te je postignut željeni oblik mekog tkiva.

Protetski rad na implantatima, kao i svaki protetski rad, potrebno je dobro održavati kako bi se osigurala dugovječnost rada kao i samih implantata.

U našoj poliklinici puno vremena i pažnje posvećujemo pravilnoj edukaciji pacijenta o ispravnoj higijeni i brizi o zubima i implanto-protetskim radovima. Nakon završene implanto-protetske rehabilitacije pacijente motiviramo da redovito dolaze na kontrole i čišćenja kako osigurali trajnost rada.

Trajnost rada osigurava se samo iznimno dobrom higijenom jer implantat i tkiva oko implantata nemaju biološku i imunološku zaštitu kao prirodan zub. Zbog toga su nužne redovite kontrole i pregledi te detaljna i profesionalna čišćenja. Naše iskustvo s implantatima jedno je od najduljih u Hrvatskoj i do sada brojimo tisuće zadovoljnih pacijenata i uspješnih i dugotrajnih implantata. U Stomatološkoj poliklinici Apolonija koriste se samo vrhunski implantati marke Nobel Biocare, MIS i BTI koji imaju doživotnu garanciju protiv bilo kakvih pucanja ili oštećenja. Stomatološka poliklinika Apolonija posebno garantira oseointegraciju odnosno pacijenti su osigurani od mogućnosti nepovezivanja implantata.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više