fbpx
Naručite se

Regenerativna bioterapija

Tehnologije

Naručite se

Regenerativna bioterapija

Imunološki sistem pacijenta ima veliki potencijal u cijeljenju i regeneraciji tkiva.

Korištenje vlastitog potencijala pacijenta za regenerativne postupke, operacije, u implantologiji, parodontologiji i drugim granama podiže razinu dentalne medicine u vrh medicinskih disciplina. Naša ustanova jedna je od začetnika primjene ovih metoda u Hrvatskoj i do sada imamo izvrsne rezultate u njihovoj primjeni.

Korištenje vlastitih stanica i induciranje matičnog potencijala nediferenciranih stanica vezivnog tkiva ubrzavaju cijeljenje rane, sprječavaju infekcije i povrede rane, zamjenjuju lijekove i različite medicinske pripravke i spajaju stomatologiju s prirodnim liječenjem. Tzv. PRGF, PRP i PRF plazme i fibrinske membrane koriste se zbog svojih visokoregenerativnih osobina i potpune prirodnosti i neškodljivosti.

Zahvaljujući biotehnologiji i korištenju pacijentovog regeneracijskog potencijala, naše operacije prolaze brže uz daleko manje nuspojava ili bolova. Regeneracija se postiže prirodnim putem, a organizmu pomažemo da u potpunosti samostalno reparira vlastiti sustav.

Stomatološka poliklinika Apolonija, Zagreb: regeneracija uz pomoć vlastite krvne plazme PRGF – Endoret

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više