fbpx
Naručite se

Čeljusni zglob

Godinama uspješno liječimo poremećaje čeljusnog zgloba

Temeljni je zadatak liječnika pacijentu ukloniti bol i dovesti njegovo tjelesno i psihičko stanje u stadij blagostanja.

Naručite se

Rezultati liječenja

Poremećaji temporomandibularnog sustava imaju kronični karakter i razvijaju se kroz duži vremenski period

Osnovni zadatak u liječenju je smanjiti ili po mogućnosti ukloniti akutna stanja odnosno bol. Stoga je koncept liječenja postavljen da se prvo utvrde uzroci i čimbenici koji pomažu nastanku simptoma. U prvom dijelu liječenje želi se ukloniti simptome koji pacijenta opterećuju. Stoga je postizanje smanjenja bolnih senzacija osnovni zadatak u prvoj fazi liječenja. Liječenje u ovoj fazi može biti vrlo kratkotrajno ili trajati nekoliko mjeseci.

U drugoj fazi liječenja želi se uspostaviti i zadržati stabilno stanje koje je utvrđeno dijagnostičkim postupcima i potvrđeno u prvoj fazi terapije. Ako se radi o padu zagriza uslijed gubitka zuba potrebno je nadoknaditi izgubljene zube implantatima. Ako je odnos moguće ispraviti pomicanjem zuba provodi se ortodontska terapija. Ponekad je potrebno napraviti vrlo male promjene na zagrizu kako bi rezultati liječenja imali trajni karakter.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više