fbpx
Naručite se

Regenerativna oralna kirurgija

Vratimo vrijeme unatrag

Živimo u vremenu biotehnološke revolucije koja nam danas omogućuje ono što je jučer bilo nemoguće.

Naručite se

Sinus lift (podizanje dna sinusa)

Sinus lift je kirurška augmentacijska tehnika kojoj je cilj ”stvoriti” kost u području gornje čeljusti kada nema dovoljno koštane mase za postavljanje implantata.

Nedostatak kosti u gornjoj čeljusti čest je problem zato što je dno sinusa u kod nekih ljudi vrlo blizu zubima. Ovaj zahvat omogućava čak i ljudima koji su dugo bezubi ili su nosili zubne proteze da ugrade implantate i dobiju fiksno protetsko rješenje.

Koji je postupak podizanja dna sinusa?

Za formiranje zubne kosti nakon sinus lifta potrebno je minimalno 6 mjeseci, međutim nekad je moguće u istom zahvatu napraviti sinus lift i ugraditi implantate.

Sinus lift može se raditi za ugradnju samo jednog implantata ali i za ugradnju više implantata, čak i za potpuno bezube čeljusti i ugradnju All on 4/6/8 sustava. Ovaj zahvat radi se u lokalnoj anesteziji i nakon njega potrebno je mirovati dan-dva kako bi što prije nastupilo cijeljenje zubne kosti.

Postupak ubrzane regeneracije

Za formiranje zubne kosti nakon sinus lifta potrebno je minimalno 6 mjeseci, međutim nekad je moguće u istom zahvatu napraviti sinus lift i ugraditi implantate.

Sinus lift može se raditi za ugradnju samo jednog implantata ali i za ugradnju više implantata, čak i za potpuno bezube čeljusti i ugradnju All on 4/all on 6 sustava. Ovaj zahvat radi se u lokalnoj anesteziji i nakon njega potrebno je mirovati dan-dva kako bi što prije nastupilo cijeljenje zubne kosti.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više