fbpx

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Život ispunjen osmijehom

Zagreb centar, Varšavska 10

01/4883-800

Zubni implantati za dugoročan rezultat bez smetnji

50 godina vašeg povjerenja

Postupak ugradnje zubnog implantata u poliklinici Apolonija je izvršavan prema protokolima vodećih europskih i svjetskih implantoloških društava. Stoga svojim pacijentima možemo jamčiti maksimalan uspjeh implantiranja.

Jamstvo na srastanje implantata

Bojite se da će vam ispasti implantat nakon ugradnje? Uvjereni smo u stručnost naših specijalista koji uz pomoć suvremene tehnologije vrše detaljnu dijagnostiku i pripremaju precizan plan Vašeg zahvata. U cijeni naših implantoloških paketa je stoga i jamstvo na srastanje implantata (oseointegracija).

Ugradite implantat bez boli i stresa

Prilikom ugradnje implantata koristimo precizno računalno-vođeno implantiranje pomoću sustava Navident. Ovaj sustav praktički isključuje mogućnost pogreške te implantiranje čini manje invazivnim.

Osim preciznije ugradnje zubnog implantata, Navident omogućuje manje traume za pacijenta te brži oporavak.

Brinemo o Vama i nakon zahvata

Naša poliklinika prva je u Hrvatskoj uvela preciznu 3D CBCT dijagnostiku, a ravnatelj naše poliklinike, izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, vodeći je hrvatski stručnjak u njezinoj primjeni i tumačenju.

3D-ilustracija-oseointegracije-implantata

ZUBNI IMPLANTATI

Zubni implantati su efikasno i dugotrajno rješenje za nedostatak jednog ili više zuba. Sama ugradnja implantata je brz i bezbolan zahvat koji će Vam omogućiti dugotrajno zdravu funkciju čeljusti i estetiku osmijeha.

U 3 koraka do fiksnog zuba na implantatu:

Prije zahvata neophodno je napraviti detaljan snimak područja u koje će se ugraditi zubni implantat. U Stomatološkoj poliklinici Apolonija obavezno koristimo precizno 3D CBCT skeniranje koje omogućuje detaljan prikaz:

  • čeljusne kosti po visiniširini i gustoći,
  • položaja sinusne šupljine, ako je riječ o gornjoj čeljusti,
  • stanja zubnog grebena i okolnog tkiva (parodont),
  • položaja ostalih zubi.

Nakon detaljne dijagnostike i planiranja postupka odabire se vrsta i veličina zubnog implantata.

Ugradnja implantata delikatan je postupak o kojem ovisi hoće li doći do kvalitetnog i potpunog srastanja zubnog implantata s čeljusnom kosti (oseointegracija). Stoga u Apoloniji veliku važnost pridajemo planiranju, pripremi i dijagnostici.

Sam zahvat implantiranja jednostavan je i bezbolan. Izvodi se u lokalnoj anesteziji i traje u prosjeku svega 15 do 30 minuta po implantatu.

Ugradnja zubne krunice slijedi nakon perioda srastanja implantata s kosti. U poliklinici Apolonija koristimo isključivo kvalitetna protetska rješenja i suvremene materijale.

Bezmetalne krunice za zube nastale su s ciljem vraćanja oblika, funkcije i prirodne estetike zuba, uz minimalnu štetu za ostale zube i zubno meso, te uz maksimalnu trajnost.

Danas taj cilj postižemo cirkon-keramičkim, potpuno cirkonskim i staklokeramičkim krunicama za zube.

Dugoročan i postojan rezultat nakon terapije - jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je uspješnog rada koji ostaje besprijekoran dugi niz godina nakon završenih zahvata. U Poliklinici Apolonija vašu terapiju planiramo konzilijarnim pristupom naših specijalista uz potporu preciznih digitalnih tehnologija.

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi ugradnje implantata?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:

ALL-ON-4® 
Ispunite život osmijehom, već od sutra

All-on-4® je najtraženije brzo i neinvazivno fiksno rješenje za nadomještanje zubi pri bezubim stanjima ili prilikom uznapredovale parodontoze. Fiksne zube možete zaprimiti već u roku jednog dana, a ugradnja implantata je moguća neposredno nakon ekstrakcija zuba. 

All-on-4®  podrazumijeva ugradnju četiri zubna implantata na koja će se neposredno nakon ugradnje istih pričvrstiti niz akrilatnih privremenih zubi. Pacijent stoga već nakon prve faze dobiva kvalitetne fiksne zube kojima će odmah popraviti funckionalnost i estetiku.

U drugoj fazi, nakon srastanja implantata i kosti, pacijent može dobiti trajne fiksne zube izrađene od crikona.   

Terapija nadomiještanja zubi All-on-4 metodom traje od 6 do 8 mjeseci, no prednost ovog rješenja je ta što pacijent čim započne s terapijom, odmah na početku dobiva kvalitetno funkcionalno i estetsko fiksno rješenje. 

Siguran odabir. Profesionalan pristup. Dugoročan rezultat.

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija već 20 godina ugrađujemo zubne implantate. Među prvima smo u Hrvatskoj koji su se počeli baviti modernom implantologijom. Uz dugu tradiciju i veliko iskustvo posjedujemo i najsuvremeniju dijagnostičku i implantološku opremu.

Naša poliklinika prva je u Hrvatskoj uvela preciznu 3D CBCT dijagnostiku, a ravnatelj naše poliklinike, izv.prof.dr.sc. Tomislav Lauc, vodeći je hrvatski stručnjak u njezinoj primjeni i tumačenju.

Prilikom ugradnje implantata koristimo precizno računalno-vođeno implantiranje pomoću sustava Navident. Ovaj sustav praktički isključuje mogućnost pogreške te implantiranje čini manje invazivnim.

Osim preciznije ugradnje zubnog implantata, Navident omogućuje manje traume za pacijenta te brži oporavak nakon zahvata.

 

Jedinstven i ugodan ambijent uz vrhunsku uslugu u centru Zagreba

Dostupni termini za nove pacijente

Naručite se