fbpx
Naručite se

Djeca i roditelji

Važno je rano usvojiti dobre navike

Dječji život je poput komada papira na koji svatko ostavlja bilješku. Mi se trudimo da naše budu maštovite, lijepe i edukativne.

Naručite se

Tinejdžerska dob

Veliki broj djece te dobi je u fiksnoj ortodontskoj terapiji, što još veći intenzitet stavlja na ispravnu oralnu higijenu.

Karijes mladog trajnog zuba u tinejdžersko doba uvijek je praćen s intenzivnim rastom u visinu zbog čega je potreba za kalcijem velika, a zubi su manje mineralizirani nego u odrasloj dobi. Zato karijes koji nastane na mladom trajnom zubu, veoma brzo napreduje i nerijetko je slika da se na površini zuba može vidjeti samo malena rupica koja je zbog smanjene mineralizacije zuba veoma brzo napredovala u dubinu zuba, gdje je nastao veliki karijes.

Kontrolni pregledi tinejdžera u Stomatološkoj Poliklinici Apolonija zato su češći i obavezno uključuju temeljita čišćenja svih zubnih ploha. Stalna edukacija, korištenje najsuvremenije opreme i najboljih materijala jamči da će svaki mliječni zubić ostati u djetetovim ustima i ispuniti svoju misiju, a liječeni mladi trajni zub dugi će niz godina biti u punoj funkciji u ustima.

Gingivitis u tinejdžerskoj dobi

Hormonske promjene koje se događaju u djetetovu tijelu, uz i malo lošiju higijenu dovode do upale zubnog mesa.

Protokol kojeg smo formirali za ovakva stanja uvijek je djelotvoran i suzbija već u jednoj posjeti sve akutne promjene nastale na zubnom mesu djeteta.

U tinejdžerskoj dobi preporučujemo zubnu pastu ZOOBZONE Smiley teens . ZOOBZONE paste ne sadrži nikakve štetne tvari i pružaju punu zaštitu trajnim zubima.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više