fbpx

Tko smo

Slikama kroz Apoloniju

Stomatološka poliklinika Apolonija je poliklinika za stomatološku dijagnostiku, ortodonciju i protetiku. Osnovana je na pedesetogodišnjoj tradiciji privatne prakse i jedna je od najstarijih privatnih zagrebačkih poliklinika. Nastala je kao nadgradnja tradicionalne obiteljske Zubne ordinacije dr. Mire Jukić Lauc. 

Naše vrijednosti i pristup

Stalnom edukacijom i najsuvremenijom tehnologijom Stomatološka poliklinika Apolonija svojim pacijentima osigurava najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu. Ponosni smo na svoj položaj među najboljim ustanovama iz domene stomatologije. Trudimo se pružati najbolje usluge našim pacijentima kroz stalno podizanje njihovog zadovoljstva kao i zadovoljstva naših zaposlenika.

Naša je misija ohrabriti i usrećiti pacijente lijepim i novim osmijehom. Individualnim pristupom, znanstveno i tehnološki najnaprednijim postupcima te humanim i profesionalnim odnosom.

Naša je vizija biti prepoznati kao najkvalitetnija stomatološka poliklinika u Hrvatskoj.

Poštujući našu misiju i viziju usmjereni smo na korisnike naših usluga, a to postižemo kroz:

  • Izvrsnost – kontinuirano pružamo najvišu kvalitetu usluge.
  • Personaliziranost – individualno pristupamo svakom pacijentu/pacijentici kako bi postigli najučinkovitije liječenje.
  • Privatnost – štitimo privatnost pacijenata/pacijentica i pružamo potpunu diskreciju.
  • Različitost – poštujemo i u svoje dnevne aktivnosti uključujemo širok krug ljudi i ideja.
  • Odgovornost – stojimo iza svih svojih postupaka znanjem, poštenjem i humanošću.
  • Tehnologiju – sustavno poboljšavamo postupke liječenja uvođenjem novih provjerenih metoda i dostignuća.
  • Edukaciju – stalno unapređujemo znanje svih zaposlenika kako bi postigli maksimalnu stručnost.
  • Učinkovitost – pratimo i primjenjujemo nova znanstvena i stručna dostignuća što podiže razinu točnosti, preciznosti i uspješnosti naših terapija.
  • Tradiciju – pola stoljeća ulažemo u kvalitetu.
  • Ljude i timski rad – suradnjom i zajedničkim djelovanjem stvaramo profesionalno i ugodno radno okruženje. Poliklinika Apolonija kontinuirano uvodi tehnološka dostignuća i najsuvremenije metode liječenja u Hrvatsku. 

Poliklinika Apolonija kontinuirano uvodi tehnološka dostignuća i najsuvremenije metode liječenja u Hrvatsku. Jedna smo od tehnološki najnaprednijih stomatoloških ustanova. Sustavno, prvi u Hrvatskoj, uvodimo nove napredne postupke te najsuvremenije sustave i tehnologije.

Tradicionalni liječnički pristup, briga o ljudima, individualizirana terapija i najmoderniji načini liječenja spojeni su na jednom mjestu. Svaki član našeg tima ovdje je kako bi sudjelovao u stvaranju novih vrijednosti za naše pacijente.

Dolaskom u Apoloniju ulazite u polikliniku koja svoje znanje i vještine prenosi u individualnu brigu o svakom pacijentu kako bi iz nje izašli s većim i ljepšim osmjehom.

Pola stoljeća tradicije

Apolonija je osnovana na polustoljetnoj tradiciji privatne prakse, primjeni najsuvremenije tehnologije te na kontinuiranom usavršavanju svih grana stomatologije. To su temelji na kojima i danas gradimo i sustavno unapređujemo naš rad. 

Dr. Mira Jukić Lauc je krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća osnovala privatnu stomatološku ordinaciju koja je bila smještena u Zagrebu u Ilici 19. 

Nakon višegodišnjeg rada u klinikama Švicarske i Njemačke, dr. Jukić Lauc odlučila je u svojoj ordinaciji zadržati principe švicarske i njemačke stomatologije i individualnu brigu za pacijente/pacijentice i njihove obitelji.

Od svog osnutka i tijekom dugogodišnjeg rada, Stomatološka ordinacija dr. Jukić Lauc uvodila je najsuvremenije tehnološke postupke u svakodnevnu praksu i postala jedna od najznačajnijih privatnih stomatoloških ordinacija toga vremena. 

Na njezinim principima nastavila se izgrađivati Stomatološka poliklinika Apolonija kakvu znamo danas.

Krajem prošlog stoljeća otvaranjem društva i uspostavom novih društvenih i poslovnih sloboda pojavila se potreba i mogućnost formiranja institucionalnog oblika stomatološke ustanove koja prerasta okvire stomatoloških ordinacija. 

Ustanovila se je Stomatološka poliklinika Apolonija koja je u svoju djelatnost mogla uvesti nove razine usluga te specijalističku brigu za svoje pacijente, a kojih je, zahvaljujući dobroj reputaciji bivalo sve više. 

To je omogućilo Stomatološkoj poliklinici Apolonija razvoj i širenje djelatnosti zadržavajući pri tome, principe na kojima je nastala. Počeci digitalne tehnologije u stomatologiji bili su dostupni pacijentima u Hrvatskoj kroz sustavno unapređivanje tehnologije koja se koristila u svakodnevnom radu.

Povećanje broja liječnika praćeno je njihovom sustavnom edukacijom kako bi se sačuvale temeljne vrijednosti na kojima je poliklinika nastala. Rast poliklinike bio je i ostao organski. 

U proteklih nekoliko godina poliklinika je prošla kroz transformaciju sustava kako bi mogla odgovoriti na nove izazove i potrebe današnjice i kako bi mogla zadržati temeljne vrijednosti na kojima je nastala.

Sustavna dinamička prilagodba na novo vrijeme i njegove zahtjeve omogućila je dodatni rast koji je svjesno kontroliran kako se ne bi gubilo na kvaliteti vrhunske stomatologije, a u isto vrijeme omogućilo pružanje stomatološke skrbi novim pacijentima, kao i novim generacijama naših dosadašnjih pacijenata.

Naši pacijenti su u središtu pažnje i njima se posvećuje maksimalno vrijeme i znanje. Na taj način pružamo kontinuiranu dugogodišnju i pouzdanu stomatološku zaštitu.

Mnogi od naših pacijenata su već treća generacija obitelji koje dolaze u polikliniku. Sagledavanje stomatologije u cjelini omogućuje nam odabir najboljeg načina liječenja za svakog pojedinačnog pacijenta.

Želimo našim pacijentima dati sigurnost i pouzdanje za naše usluge jer nam pružaju povjerenje koje nas obvezuje da imaju trajnu i uspješnu stomatološku terapiju.

Zadovoljni pacijenti koji više nemaju stomatoloških problema i strahova najbolji su dokaz brige liječnika, to je cilj kojem težimo i kojim se vodimo u svakodnevnom radu.

Uz brigu za pacijenta, Stomatološka poliklinika Apolonija razvija poslovanje koje se odvija u skladu sa znanstvenim medicinskim principima, pozitivnom zakonodavstvu te suvremenim etičkim i moralnim normama. Svakom našem pacijentu treba se ponuditi najbolja liječnička briga i usluga.

Temelji našeg odnosa prema pacijentima u skladu su i s principima društvene kao i financijske odgovornosti. Briga i suosjećanje prema siromašnima, slabima i bespomoćnima duboko su ukorijenjene u svakog zaposlenika naše poliklinike. Sustavno i pojedinačno se provodi pomaganje onima kojima je pomoć potrebna i svaki se naš zaposlenik razvija u tom duhu.

Smatramo da svaki čovjek treba biti jednako poštovan upravo radi njegove različitosti. Stav je poliklinike da su principi ljudskih prava i sloboda temeljne vrijednosti suvremenog društva.

Duboko poštujemo ideale prosvjetiteljstva i u središte postavljamo čovjeka i znanost. Smatramo kako liječenje treba biti isključivo vođeno znanstveno potvrđenim činjenicama i principima stomatologije i/ili medicine zasnovane na dokazima (Evidence based dentistry / medicine).

Posvećeni smo održivom upravljanju i unapređivanju okoliša u kojem i s kojim živimo. Neprestano uvodimo nove postupke i protokole zaštite okoliša i brige za svijet koji ostavljamo sljedećim generacijama.

Osnova našeg uspjeha su naši zaposlenici. Želimo stvarati raznoliko, sigurno i otvoreno radno okruženje u kojem zaposlenici mogu rasti i razvijati se kao pojedinci i stručnjaci u svom poslu.