fbpx
Naručite se

O nama

Naručite se

Tko smo

Stomatološka poliklinika Apolonija je poliklinika za ortodonciju, protetiku te dijagnostiku i rehabilitaciju zuba, usta i cijelog žvačnog sustava.

Osnovana je na četrdesetogodišnjoj tradiciji privatne prakse, primjeni najsuvremenije tehnologije i na kontinuiranom usavršavanju svih grana stomatologije.

Jedna je od najstarijih privatnih zagrebačkih poliklinika, nastala kao nadgradnja tradicionalne zagrebačke obiteljske Zubne ordinacije dr. Mire Jukić Lauc u Zagrebu u Ilici 19 kojoj je prethodio višegodišnji rad u klinikama Švicarske i Njemačke. Zadržala je tradicionalni pristup individualne brige za pacijente i njihove obitelji, gdje su pacijenti u središtu pažnje i njima se posvećuje maksimalno vrijeme i znanje. Na taj način svojim pacijentima pruža dugogodišnju i pouzdanu stomatološku zaštitu.

Suvremeni pristup Stomatološke poliklinike Apolonija ogleda se u činjenici da je jedna od tehnološki najnaprednijih stomatoloških ustanova koja sustavno prva u Hrvatskoj uvodi nova tehnološka dostignuća i najsuvremenije strojeve i tehnologije. Tradicionalni liječnički pristup, ljudska briga, individualizirana terapija i najmoderniji načini liječenja spojeni su na jednom mjestu.

Doc. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent

dr.dent.med., spec. ortod. stalni sudski vještak za stomatologiju

Specijalist ortodoncije, ravnatelj Poliklinike, voditelj ortodoncije i implantologije

Profil ravnatelja

Usluge za naše pacijente

Naručite se

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više