fbpx
Naručite se

Ortodoncija

Bitno je prave odluke donijeti na vrijeme

Ljepota je moć, a osmijeh je njezin neizostavni dio. Ortodoncija u našim rukama kreirala je na tisuće lijepih osmjeha.

Naručite se

Usmjeravanje rasta

Rana ortodontska terapija provodi se dok dijete ima pretežno mliječne zube i njome se uklanjaju uvjeti za nastanak ortodontske anomalije.

Vrijeme početka je u u vrtićkoj ili ranoj školskoj dobi. U toj se dobi mogu na vrijeme spriječiti nekoliko problematičnih ortodontskih anomalija pa ne treba propustiti taj važan period djetetovog života. Terapija uključuje edukaciju roditelja i djeteta o provođenju vježba mišića lica i jezika kako bi se uklonile nepravilne i štetne funkcije te npr. ispravilo infantilno gutanje.

Nadalje, terapija uključuje i uklanjanje štetnih kontakata mliječnih zuba koji čeljusti vode u prisilan položaj i time koče njihov pravilan rast i razvoj. Rana ortodontska terapija uključuje i ciljana vađenja mliječnih zuba u slučajevima nesklada u veličini zuba i čeljusti te još nekoliko vrsta postupaka. Također uključuje i nošenje različitih ortodontskih aparatića.

Više o ortodontskim terapijama saznajte na linku

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više