fbpx
Naručite se

Prvi virtualni stomatološki pregled u Hrvatskoj

Online stomatološki pregledi

Naručite se

Niste u mogućnosti osobno otići kod stomatologa?

Pokušajte s online virtualnim pregledom na kojem ćete dobiti sve željene informacije.

Poliklinika Apolonija prva je u Hrvatskoj pokrenula potpuno virtualne stomatološke preglede. Zbog vrlo velikog odaziva i zadovoljstva pacijenata, nastavljamo s online pregledima i u narednom razdoblju.

Zašto baš virtualni pregled?

Osim što štedi vrijeme i novac, sve informacije se prenose digitalnim putem i dostupne su pacijentu na kućnoj adresi. Uz unaprijed pripremljeni plan terapije, pacijent će lako isplanirati dolazak u ordinaciju kod specijalista kojeg je već upoznao pa će i sama posjeta ugodnije proći.

Kako se obavlja virtualni stomatološki pregled?

Virtualni pregled obavlja se pomoću mobitela ili laptopa. Zahvaljujući direktnoj vezi s našim specijalistima, dobit ćete upute što je potrebno snimiti prije samog pregleda.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i provesti vas kroz cijeli postupak.

Virtualni stomatološki pregled je online prvi pregled putem kojeg stomatolog konzultira pacijenta bez dolaska u polikliniku. Ali on nije dovoljan da se riješi problem.

Virtualni pregled je početna komunikacija pacijenta i doktora, a prije ili nakon pregleda potreban je i panoramski rendgen svih zubi (ortopantomogram) kako bismo mogli izraditi detaljniji plan, a za daljnju proceduru svakako je potrebno doći osobno u polikliniku.

UPITNIK O ZDRAVLJU ZUBI

Prije virtualnog pregleda potrebno je ispuniti online upitnik o zdravlju Vaših zubi, gdje ćete ukratko opisati svoje probleme i želje.

Nakon toga očekujte poziv iz naše poliklinike za dogovaranje daljnje procedure.

[contact-form-7 id="5300" title="Online stomatološki pregledi"]

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više