fbpx

Prvi virtualni stomatološki pregled u Hrvatskoj

Stomatološki pregled iz udobnosti Vašeg doma

Zahvaljujući virtualnom ili online stomatološkom pregledu možemo pacijentima ponuditi inicijalnu ponudu s puno više preciznosti nego samo na temelju informacija iz e-mail poruke ili telefonskog razgovora.

Poliklinika Apolonija je prva na Hrvaškem sprožila popolnoma virtualne stomatološke preglede.

Pogledajte na videozapisu kako izgleda virtualni pregled poliklinike Apolonija iz Zagreba.

Prednosti online virtualnog pregleda

  • Osjetna ušteda vremena i novca.
  • Sve informacije prenose se digitalnim putem i dostupne su pacijentu.
  • Imat ćete prilike steći dojmove o profesionalnosti ophođenju koji su jako važni u odnosu između stomatologa i pacijenta.
  • Online virtualnim pregledom pacijent i stomatolog steći će daleko precizniju sliku o potrebama i mogućnostima, što omogućuje precizniju inicijalnu ponudu.
  • Online pregled omogućuje da se s planiranjem terapije započne i prije nego pacijent dođe u ordinaciju.
  • Nakon online pregleda, Vaš dolazak u ordinaciju lišen je svih neizvjesnosti i puno lakše ćete krenuti u stomatološku terapiju.

Kako se obavlja virtualni stomatološki pregled?

Virtualni pregled obavlja se pomoću mobitela ili laptopa. Zahvaljujući direktnoj vezi s našim specijalistima, dobit ćete upute što je potrebno snimiti prije samog pregleda.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Virtualni stomatološki pregled je online prvi pregled putem kojeg stomatolog konzultira pacijenta bez dolaska u polikliniku. Ali on nije dovoljan da se riješi problem.

Virtualni pregled je početna komunikacija pacijenta i doktora, a prije ili nakon pregleda potreban je i panoramski rendgen svih zubi (ortopantomogram) kako bismo mogli izraditi detaljniji plan, a za daljnju proceduru svakako je potrebno doći osobno u polikliniku.

Obavite stručni pregled bez napuštanja svog doma!

Nudimo Vam virtualni stomatološki pregled.

Upitnik o zdravlju zubi

Prije virtualnog pregleda potrebno je ispuniti online upitnik o zdravlju Vaših zubi, gdje ćete ukratko opisati svoje probleme i želje.

Nakon toga očekujte poziv iz naše poliklinike za dogovaranje daljnje procedure.